Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Registreer nu en bezoek de showroom van 20 t/m 23 juni

Dôme Deco over lopende huisshow: ''We voelen nu al aan dat deze editie een groot succes wordt!''

Het eerste Homeshow weekend van Belgisch interieurlabel Dôme Deco is inmiddels voorbij, het tweede staat nog voor de deur: van 20 tot en met 23 juni. "We voelen nu al aan dat deze editie een groot succes wordt!”, laat een woordvoerder namens Dôme Deco, designer en producent van complete interieurcollecties, weten.

“Er spelen deze maand erg veel factoren in ons voordeel: van het mooie weer tot de versoepelde maatregelen en natuurlijk de showroom die er vandaag beter uitziet dan ooit! Die feedback kwam er ook duidelijk van onze klanten.” Na een rondleiding door de 1000 m² grote showroom kan je bij Dôme Deco genieten van een cosmopolitan cocktail en een verfijnde lunch geserveerd door een foodtruck. De perfecte combinatie van zakendoen en genieten. “Het is net in die meer informele setting dat je je klant écht leert kennen en een vertrouwensband kan opbouwen.”

Naast het esthetische kan Dôme Deco ook de praktische vraag van de klant beantwoorden. “We merken dat er bij klanten de behoefte is om snel te kunnen schakelen wat betreft levering voor het nieuwe seizoen. Met onze grote hoeveelheid aan in-stock items kunnen wij deze behoefte volledig invullen.”

De registraties voor het tweede deel van de huisshow, die van 20 tot en met 23 juni plaatsvindt, lopen nog steeds. 

Inschrijven kan via deze link.

Publicatiedatum: