Klaas Bakker start VMUS Vloerkleden en Meubels:

"Geen enkele meubelwinkel doet het zoals wij dat doen"

"Na meer dan tien jaar ITC is het tijd voor een nieuwe uitdaging", vertelt Klaas Bakker. Vanuit zijn passie voor vloeren, gecombineerd met interieurdesign heeft hij VMUS opgericht. "We hebben twee takken binnen VMUS, vloeren en meubilair. Dit scheiden we bewust van elkaar omdat een onlineklant voor vloerkleden geen meubelen wil zien.” Beide websites zijn live en geven een goed beeld weer van wat Klaas in zijn assortiment heeft.Via de onlinesnelweg gaat hij een grote variëteit aan tapijten verkopen, gecombineerd met eetkamertafels en stoelen. Naast de digitale winkel heeft hij in Genemuiden een showroom geopend. "Het is geen A-locatie. We zitten in een loods, maar dankzij de locatie en rechtstreekse inkoop per container kunnen wij tegen bodemprijzen kwaliteit bieden. Daarnaast geeft het niet het gevoel van een loods. Bij binnenkomst in de winkel treffen de bezoekers sfeervol aangeklede showroom aan. Maar wel 'loodsprijzen' voor premium producten, dat is ons motto." Ondernemen is iets dat al lang op het lijstje van Klaas stond. En sinds hij aan het ondernemen is wordt hij steeds enthousiaster. "Er zijn altijd onvoorziene situaties die voorbij komen. Hier leer je van, speel je op in en het geeft je energie. Dankzij het ondernemen kan ik mijn creatieve brein zijn gang laten gaan." Die creativiteit is terug te zien in zijn onderscheidenheid. "Er zijn weinig winkels die aan huis advies geven over vloerkleden. Dit doen wij juist wel. In een eigen omgeving kan de klant zich laten adviseren om zo tot het juiste vloerkleed te komen in hun leefomgeving."

Met VMUS Meubelen wilt het bedrijf net als met de vloekleden ook een andere weg inslaan. "Wanneer er meubels worden besteld bij een online woonwinkel worden deze door een koerier afgeleverd. Wij onderscheiden ons juist om bij de aflevering de producten in elkaar te zetten. Dit is overigens een optie die klanten zelf kunnen kiezen." VMUS
De naam is niet zonder reden gekozen vertelt Klaas. "Wanneer je voor een naam kiest moet het er een zijn die blijft hangen. Nou VMUS (spreekt uit als famous) is er zo een. Het is de Engelse vertaling van het woord beroemd en hier hebben wij een eigen twist aan gegeven. De kleden waar wij mee werken zijn ook beroemd en daardoor is het kringetje rond met de naam en onze producten."

Openingstijden showroom: Ma-di-woe op afspraak, donderdag en vrijdag de gehele dag, zaterdag van 9 tot 13 uur. 

Meer informatie:
VMUS Vloerkleden & Meubels
klaas@vmus.nl 
www.vmusvloerkleden.nl
www.vmusmeubels.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven