Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieur en tuin opfleuren met zomerse kussens en sfeerlichten

Yes! De temperaturen stijgen en de zon laat zich weer vaker zien: de "echte" zomer is in aantocht!  Maak je interieur en tuin weer zomer ready. Fleur je interieur op met zomerse kussens en sfeerlichten van Riverdale en haal de zomer nu al in huis. Denk hierbij aan sfeerlichten in groepjes bij elkaar in zonnige kleuren en kussens in frisse kleuren op je bank. We geven je verder in deze tekst graag nog meer tips om je interieur en thuis zomer klaar te maken. 

Maak grote impact met kussens
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, kussens maken een grote impact in je woonkamer. Kussens die op je bank liggen vallen meestal snel op, daarom raden we ook aan om deze te veranderen als je een nieuwe zomerse look wilt creëren in je interieur. De gekleurde Riverdale kussens zijn ideaal om nieuwe trendy kleuren aan te brengen in je woonkamer of op je lounge bank.  Kussens zijn er in verschillende maten en stof soorten, speel hiermee om je persoonlijke uitstraling te creëren die het beste bij je zelf en de rest van het interieur past. Kies bijvoorbeeld voor een aantal langwerpige kussens gecombineerd met vierkante en ronde exemplaren. Wil je het liever wat rustiger houden? Kies dan voor verschillende maten in dezelfde kleur tinten. 

Maak het gezellig met sfeerlichten
Zodra je klaar bent met het uitzoeken van kussens raden we je aan om na te gaan denken over sfeerlichten die bij de nieuwe trend kleuren passen. Zo zet je dezelfde sfeer door in de rest van de woonaccessoires. Ook zijn er in de zomer diverse gekleurde sfeerlichten te vinden in diverse soorten en maten. Decoreer een aantal glazen Riverdale sfeerlichtjes in een groepje bij elkaar op je salontafel of buiten tafel voor een sfeervol effect. Natuurlijk zijn sfeerlichten avonds op z’n mooist als de kaarsjes aan gaan. Wil je ook je terras buiten sfeervol aankleden? Dan raden we je grote lantaarns aan, hier zijn we helemaal dol op! Veel lantaarns zijn niet geschikt voor buiten maar kunnen prima buiten gezet worden zolang het droog is. We kunnen niet wachten op de warme zwoele zomer avonden omringt met kaarslicht…

Zomerse kaarsen
Wil je het simpel houden en wil je toch wat zomerse kleuren in huis aanbrengen? Kies dan voor kaarsen, deze zijn er in diverse maten en kleuren en zijn vaak voordelig. Als je al een dienblad hebt dan kan je hier mooi gebruik van maken. Zet een aantal kleurige kaarsen op een dienblad en zet deze op je eet of buitentafel, zo breng je gemakkelijk kleur aan met een klein budget. Wil je het toch iets luxer aanpassen, kies dan voor een mooie schaal met daarop geurkaarsen in diverse maten. Geurkaarsen zijn er in diverse maten, geuren en kleuren dus dat maakt het kiezen wel iets lastiger. 

Publicatiedatum: