Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sylvain Willenz ontwerpt sofacollectie voor Serax

Sylvain Willenz heeft voor Serax een nieuwe collectie zitmeubelen ontworpen. Curve is een aanvullende sofacollectie. De collectie is een aanvulling op de doorzakker om uren televisie in te kijken. "Ik hou vooral van het contrast tussen hoekig en rond, tussen hard en zacht", vertelt Willenz. "De stalen structuur van de Curve sofa is heel eenvoudig, heel vierkant ook. Dat staat in groot contrast met het dikke, gebogen kussen dat erop ligt." Het design en de kenmerken zorgen ervoor dat de Curve zich makkelijk aanpast aan zijn omgeving. "Ik zie de sofa zowel in een heel speelse omgeving, thuis, in de woonkamer, in een slaapkamer, thuiskantoor maar ook in een meer formele omgeving, zoals een kantooromgeving."



Nadat Sylvain Willenz in 2003 afstudeerde aan het Royal College of Art in Londen, startte hij in Brussel een eigen designstudio. Sindsdien ontwerpt hij vooral meubilair, verlichting en objecten voor internationale labels als Hem, Durlet en Established & Sons. In 2009 werd Willenz door de Stichting Interieur en Weekend Knack uitgeroepen tot Designer of the Year. Willenz wilde ooit cartoonist worden en die grafische voorliefde vind je nog tot vandaag terug in zijn designs, tezamen met een gedetailleerde zoektocht naar eenvoud en elegantie.

Meer informatie:
Serax
www.serax.com 

Publicatiedatum: