Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MisterDesign opent tweede filiaal in ‘s-Hertogenbosch

Interieurwinkel MisterDesign breidt uit met een tweede showroom in ‘s-Hertogenbosch. In de voormalige Art Gallery aan het Wilhelminaplein zal MisterDesign zijn status als high-end omnichannel speler extra kracht bij zetten. Het assortiment wordt verder uitgebreid met internationale topmerken die getoond zullen worden in The Gallery.



Het moderne pand biedt met ruime vloeren, verdeeld over meerdere verdiepingen, royaal ruimte om hoogwaardige designinterieurs te tonen. Grote raampartijen die een uitzicht bieden op natuurgebied het Bossche Broek en een ruime opzet, zorgen voor een entourage die volledig aansluit bij de concepten die worden gepresenteerd. In The Gallery kunnen particulieren en interieurarchitecten terecht voor inspiratie en advies op het gebied van design op het hoogste niveau.

De interieuradviseurs van de ontwerpstudio van MisterDesign zullen zich ook in The Gallery vestigen. Vanuit dit loftachtige pand verzorgen zij interieuradviezen voor particulieren en zakelijke klanten. Het biedt daarnaast nieuwe mogelijkheden voor het organiseren van evenementen en presentaties. MisterDesign ontving eerder al eens internationale topontwerpers Sebastian Herkner en Giovanna Castiglioni.



The Gallery bevindt zich letterlijk om de hoek van de bestaande showroom van MisterDesign, die is gevestigd in het monumentale pand Pompen & Verlouw aan de Vughterstraat. Deze winkel zal blijven bestaan en wordt verder uitgebreid met populaire hedendaagse designmerken.

Meer informatie:
MisterDesign
www.misterdesign.nl 

Publicatiedatum: