Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gratis kaarten voor Interzum 2021

Interzum gaat dit jaar door in een digitale vorm onder de naam Interzum @home. De toeleveringsbeurs voor de meubel- en beddenindustrie en interieurbouw vindt plaats van 4 t/m 7 mei.

Op het nieuwe digitale platform kunnen alle deelnemers extra internationale aandacht bereiken in combinatie met een digitale beurservaring. Net als bij het fysieke evenement, zal de online beurs worden verrijkt met speciale evenementen. Naast drie digitale podia gewijd aan groene slimme materialen, matrasrecycling en trends, worden de vaste elementen materials.cologne-conferentie, productpresentaties van exposanten en de interzum-awards gepresenteerd.

Dirk van Deursen, innovatie manager bij CBM, is spreker op het ‘Mattress recycling’ podium en presenteert ‘Pyrolysis recycling initiative for end-of-life mattress waste’op 7 mei om 11.30 uur. 

Tijdens de digitale editie zijn er showrooms van exposanten waar producten kunnen worden bekeken, is er sprake van ‘ronde tafelgesprekken’ en ‘virtuele cafés’. Ook zijn er mogelijkheden om kennis uit te wisselen en informatie te verkrijgen over trends.

CBM heeft 100 codes beschikbaar om gratis deel te nemen aan de digitale Interzum. Vul in de ticketshop van Interzum het formulier in en ontvang na 26 april je code.

Op interzum.com vind je het complete programma.

Bron: CBM

Publicatiedatum: