Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kluskens Meubelcreaties gooit korte stukken hout niet weg:

'Collectie van houten accessoires ontwikkeld, zodat we al ons hout duurzaam verwerken'

"Het blijft onverminderd druk met maatwerkaanvragen, orders en nieuwe projecten", laat Frank Kluskens van Kluskens Meubelcreaties weten. Op het gebied van nieuwigheden blijft het bedrijf, dat in Nederweert is gehuisvest, eveneens flink aan de weg timmeren.  Deze maand wordt een serie houten accessoires gelanceerd.

"Bij het produceren van onze tafels, stoelen en kasten houden we vaak korte stukken hout over, wat eigenlijk pareltjes zijn, omdat het hier prachtig hout betreft", vervolgt Frank (zie foto). "Samen met ontwerper Thien Vo hebben we een collectie van houten accessoires ontwikkeld, zodat we al ons hout duurzaam verwerken. Vier dagelijkse gebruiksvoorwerpen, die naast mooi ook praktisch zijn; een pennenhouder, een vierkant dienblad van 30x30cm, een langwerpig dienblad van 42 bij 22cm en een smalle, langwerpige case waar je fruit als een modern stilleven kunt presenteren. Deze 4 items van massief mat gelakt eikenhout zijn verkrijgbaar in ‘nature white’ of ‘wengé donker’ en kunnen naast gebruiksvoorwerp ook als moderne decoratie dienen."



Meer informatie:
Kluskens Meubelcreaties
Pannenweg 127
6031 RK Nederweert
M +31 6 53579077
info@kluskens.nl 
www.kluskens.nl