Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Focus maakt definitief onderdeel uit van legende van internationale vormgeving'

Al meer dan 50 jaar werpt Focus op alle continenten de conventies omver. Focus heeft als eerste de haard van de muur gehaald en hem in het midden van het woonvertrek geplaatst, in het centrum van de aandacht, tot in kunstcentra aan toe. Focus creëert niet alleen haarden, maar ook verrassingen, emotie, evenementen. Focus schrijft geschiedenis.



Focus maakt definitief onderdeel uit van de legende van de internationale vormgeving. Haar symbolische haard, de Gyrofocus, wordt onderwezen op de opleiding voor bouwkunde, is door de Italianen gekozen tot « La cosa più bella del mondo » en is tentoongesteld in het Guggenheim museum in New York. De architect Norman Foster wist wat hij deed toen hij een unieke en persoonlijke creatie bestelde voor zijn privéwoning.

Focus is vele malen in de prijzen gevallen en de internationale musea ingedreven. Maar voor Focus is prijzen winnen geen doel. Focus heeft nog niet de laatste van haar wereldprimeurs beleefd. Het vuur digitaliseert, dematerialiseert, verandert van richting en doet een trend ontgloeien. De regels evolueren, maar niet die welke Focus bepaald heeft. Het vuur zal zich altijd aan haar creativiteit onderwerpen.

In 2021 bevestigt Focus haar positie als anticonformistische createur, met voor de eerste keer in haar bestaan, de toevoeging van een sterke basislijn aan haar naam, die perfect samengaat met de geest van de onderneming: creaties die de conventies overstijgen. 

Deze bewuste stellingname geeft zowel haar geschiedenis als haar ambitie weer. Het is tevens een manifest en een uitnodiging voor iedereen om zich niet te laten beperken door wat gebruikelijk lijkt en verstard is.

Meer informatie:
Focus
www.focus-fireplaces.com 

Publicatiedatum: