Digiò Leather by Incanto betrekt showroom in De Woonindustrie

"We beginnen vanaf het nulpunt, maar geloven in de Nederlandse markt"

Sinds kort is Digiò Leather by Incanto neergestreken in De Woonindustrie. Het Italiaanse merk wordt in Nederland vertegenwoordigd door Harry van der Spoel van HD Meubelagenturen, daarbij bijgestaan door exportmanager Maarten Visaggi. "We hebben voor Europa een nieuw meubelconcept gecreëerd. Daarmee willen we een ander publiek aanspreken", zegt Visaggi, een Belg met Italiaanse roots. "We beginnen vanaf het nulpunt, maar geloven in de Nederlandse markt. Onze collecties, die we van a tot z met de hand in eigen huis in Italië (in de buurt van Matera) ontwerpen en fabriceren, worden speciaal afgestemd op de smaak van de Nederlanders."

Harry van der Spoel (links) met Maarten Visaggi in de showroom van Digiò Leather by Incanto in De Woonindustrie.

Digiò Leather by Incanto is een merk waarvan de waarden voortkomen uit 26 jaar ervaring en expertise in de meubelsector. Als familiebedrijf (vader en vijf zonen) gevestigd in het zuiden van Italië (met een productiefaciliteit ter grootte van 25.000 m2) en sterk verbonden met de ambachtelijke traditie en werkwaarden, ligt de focus op de keuze van materialen van gecontroleerde oorsprong, comfort, innovatie en stijl om modellen te creëren voor correcte prijzen. 

"Veel mensen schatten de aankoopprijs veel hoger in dan die werkelijk is. Dat komt mede door het hoge afwerkingsniveau; er wordt sterk gelet op details. Daardoor lijkt het meubilair heel duur, maar dat is dus niet zo", benadrukt Maarten Visaggi.

 

Speerpunt van Digiò leather is het nieuwe Next Generation concept waar de combinatie van stijlen met verschillende materialen en kleuren een esthetisch evenwicht en een eigentijds ontwerp voor jong en oud creëren.

Meer informatie:
Via Domenico Dileo
75100 Matera – Italy
www.digioleathersofa.com 

Contactpersoon Nederland:
Harry van der Spoel
hdagenturen@gmail.com 
+31 651592880

Exportmanager:
Maarten Visaggi
export4@creationitalia.it 
+39 347 6326611

Showroom B107 in De Woonindustrie


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven