Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dauby presenteert beslagwerk trends 2021

Hoewel de wereld leek stil te staan, hebben de creatieve breinen achter de Dauby producten op volle toeren gedraaid het afgelopen jaar. "Omdat de nieuwe trends steeds blijven komen en onze klanten graag nieuwigheden zien, hebben we een hele reeks nieuwe producten in petto."

Dauby Taps


"Uit de samenwerking van Taps & Baths en Dauby zijn deze kranen voortgevloeid. Naast de authentieke messing uitvoeringen kunnen ze ook gecoat worden in andere uitvoeringen. Zo worden alle accessoires op elkaar afgestemd, en krijg je rust in je interieur.  (andere draaiknoppen en uitvoeringen op aanvraag)"

Giara meubelknoppen

"De Italiaanse gieterij Giara had al heel wat meubelbeslag in Brons en Britannium, maar de keuze wordt steeds groter. Als je van sobere vormen in authentieke materialen houdt; of voor een origineel takvormig greepje wil gaan."

Fama Bronze & Thermae


Bij de Fama gieterij uit Italiƫ hebben ze echt hun best gedaan om te blijven verrassen met nieuwigheden. Maar liefst vier nieuwe materialen hebben ze zorgvuldig samengesteld voor de perfecte match. Alle Fama producten zijn nu ook in de nieuwe materialen te verkrijgen; Brons Black (BLK) Night Brons (NIB) Ruw Messing (UB).

Meer informatie:
Dauby
www.dauby.de 

Publicatiedatum: