Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harol-knikarmschermen nieuwe generatie zonwering

Als specialist in zonwering investeert Harol in duurzame oplossingen. Op de R+T vakbeurs presenteert de Belgische producent de knikarmschermen Praia, Cadiz, Tucan en Lux. Deze nieuwe generatie zonwering van hoogwaardige kwaliteit en high-end design introduceert Harol dit jaar ook op de Nederlandse markt. Met deze vier designs is er nog meer keuze en comfort voor de consument en kan de installateur rekenen op een eenvoudiger bevestigingssysteem met innovatieve techniek.

Onzichtbare staalkabels
In de loop der jaren werd design en techniek steeds belangrijker voor Harol. Onder het motto ‘Slim, eenvoudig en design’ introduceert Harol de nieuwe knikarmschermen Praia, Cadiz en Lux. De nieuwe zonneschermen hebben net als de Tucan elk hun eigen high-end design, maar delen een innovatieve productontwikkeling. Zo hebben de nieuwe modellen ‘Invisibly Wired’ knikarmen, een exclusieve en zeer luxueuze afwerking waarbij de staalkabels niet langer zichtbaar zijn en zijn weggewerkt in de armen. De nieuwe design modellen maken duidelijk dat een knikarmscherm een slimme én mooie investering is.

Drie stijlen
De nieuwe generatie Harol-knikarmschermen bestaat uit drie collecties: Minimal, Elegant en Curved, elk met een eigen stijl. Het type Lux is met de strakke en moderne uitstraling nieuwkomer bij de Minimal collectie. Zonweringen Tucan en Cadiz uit de Elegant collectie onderscheiden zich door hun gestroomlijnde verschijning, waarbij verfijnde rondingen centraal staan. Tot slot creëert de Praia uit de Curved collectie een sfeervol terras met de ronde kast en voorlijst.

Verschillende uitvoeringen
Binnen elke collectie is er de keuze uit verschillende uitvoeringen, waardoor de zonwering perfect kan worden afgestemd op elke stijl zonder dat daarbij de functionaliteit verloren gaat. Zo zijn er meerdere montagemogelijkheden via inbouw of tegen de muur en zijn er verschillende kasttypen mogelijk, waardoor er een geïntegreerde oplossing mogelijk is voor elk geveltype. De knikarmschermen zijn te upgraden met opties als dimbare ledverlichting in de kast, armen of voorlijst en er is een vario-volant mogelijk met 2 meter uitval. Daarnaast is er voor het doek een ruime keuze aan kleuren en hoogwaardige materialen.

Hoogwaardige kwaliteit
Voor het brede assortiment aan buitenlevenproducten kiest Harol voor de beste oplossingen in functionaliteit, comfort en kwaliteit. Hiervoor doet Harol lang onderzoek, zodat er jarenlang plezier beleeft kan worden aan een Harol-oplossing. De nieuwe knikarmschermen werden ontwikkeld en getest op meer dan 25.000 cycli, oftewel om 25 jaar lang twee keer per dag open en dicht te gaan. Het nieuwe assortiment voldoet verder aan de vereiste normen voor windklasse 2 volgens EN13561 (snelheid 7,5-10,4 m/s).

Ontdek meer info over de knikarmschermen in deze video en op de website van Harol.

Over Harol
In zeventig jaar ontwikkelde Harol zich tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige zonwering, rolluiken, screens en buitenlevenoplossingen in Europa. Alle producten worden in Diest, België, op maat gemaakt, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn duurzaam.

Meer informatie:
Harol
www.harol.nl

Publicatiedatum: