Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

31e editie Proposte trekt de eerste dagen 4 procent meer bezoekers

De 31e editie van Proposte is succesvol afgesloten, waarbij stoffen voor meubels, gordijnen, afwerking en wandbekleding werden gepresenteerd aan professionals uit de industrie. Villa Erba zag een aanzienlijke opkomst op de openingsdag, met een rustiger sfeer daarna.

De gegevens van de eerste twee dagen tonen een algehele stijging van 4%. Het buitenlandse element blijft overheersend, met 70% van de kopers uit ongeveer 70 landen. Er is aanzienlijke stabiliteit in de aanwezigheid uit Duitsland en Groot-Brittannië, een lichte stijging uit de Verenigde Staten en Frankrijk, en na jaren van stabiliteit is er een toename van Italiaanse kopers."Proposte zal in 2025 op Villa Erba blijven, conform het bestaande huurcontract. De 32e editie vindt plaats op 6, 7 en 8 mei," bevestigt president Alessandro Tessuto. "Ondertussen werken we samen met het management van het Tentoonstellingscentrum, de Gemeente Cernobbio en Confindustria Como aan een project om de deelname van bedrijven buiten de tentoonstelling te reguleren."

Dit jaar werkte ICE - Agentschap voor de promotie van buitenlandse handel en internationalisering van Italiaanse bedrijven - opnieuw samen met Proposte. Ze faciliteerden de deelname van 51 geselecteerde kopers en 9 buitenlandse journalisten uit de professionele perssector, met als doel de economische en commerciële banden tussen Italië en internationale markten te versterken.

Meer informatie:
Proposte
www.propostefair.it

Publicatiedatum: