Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eric Janssen van Hans Janssen Zonweringen:

"Vraag naar solar producten wordt steeds groter"

Eric Janssen van Hans Janssen Zonweringen merkt dat de vraag naar aansturing van zonweringen met zonne-energie steeds groter wordt. De BREL Solar producten bieden hiervoor een goede oplossing zonder kabels.

Eric Janssen werkt sinds 2021 bij Hans Janssen Zonweringen, het bedrijf dat 33 jaar geleden door zijn vader werd opgericht. Nu runnen ze samen de business. "Ik heb een bouwkundige achtergrond, werkte eerst op kantoor, maar ontdekte dat het niks voor mij is om de hele dag achter de computer te zitten. Ik ben nu fijn iedere dag buiten en werk met mijn handen."


Eric Janssen van Hans Janssen Zonweringen.

Enthousiaste reacties
Hans vervolgt: "We merken dat de vraag naar aansturing van zonweringen met zonne-energie steeds groter wordt. En als wij hierover vertellen aan particulieren die dit nog niet kennen, reageren ze meteen enthousiast. Vooral omdat de kastjes en kabels binnen verdwijnen. We monteren alleen een solarpanel aan de buitenkant van de gevel."

Brel Solar oplossingen
Hans en Eric werken vrijwel altijd met de BREL Solar producten. "Naast de voordelen voor de klanten, geven deze ons veel montagemak en de prijs-/kwaliteitverhouding is goed. Andere voordelen zijn de obstakeldetectie en dat de batterij in de motor is verwerkt. Wij en onze klanten zijn er blij mee."Meer informatie:
BREL HOME
Voltastraat 86
7006 RW Doetinchem
+31 314 680 448
[email protected]
www.brel-home.nl

Publicatiedatum: