Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vintage vondsten uit Frankrijk

'Bijzondere koffer op de kop getikt die in Guinness Book of Records heeft gestaan'

Jeroen Speksnijder, eigenaar van Spektakel Wonen in Amersfoort en bekend van het SBS6 programma Cash or Trash met Martien Meiland, struint de hele wereld af op zoek naar die ene vondst voor zijn bijzondere woonwinkel. Als vintagepicker is Jeroen altijd op zoek naar one of a kinds en de meest bijzondere items. En deze heeft hij nu ook weer gevonden, en wel in Frankrijk.

''Niet normaal! Wat een giant!", jubelt hij. "Deze hebben we gekocht in Frankrijk. Is van een leermakerij geweest en diende als promotie-item. Size matters zullen we maar zeggen. Het schijnt dat deze leren koffer ook nog in het Guinness Book of Records heeft gestaan. De letters die erop staan zijn plakletters en kunnen er dus vanaf. Wij kunnen dus eventueel je eigen logo erop maken. Top voor bijvoorbeeld in een hotellobby! De afmeting is 2,50 m lang, 1,50 m diep, 1,90 m. hoog, incl. handgreep, maar die kan eraf. Interesse? Als je hier een leuk idee mee hebt, maken we een leuke prijs!'', geeft hij aan.