Nieuwe thuiswerkplek

Cassina biedt scala aan bureau mogelijkheden

'Cassina biedt een breed scala aan meubelen die staan voor het beste wat eigentijds design te bieden heeft: avant-gardistisch en authentiek waarbij technologie en vakmanschap samengaan', meldt het bedrijf in een persbericht. 'Moderne iconen vormen samen een compleet en bovenal uitnodigend interieur met een unieke designcode die op uitmuntendheid is gebaseerd. Hier worden de lichtheid en verfijning van het Cavalletto bureau/schrijftafel en stoel Luisa van ontwerper Franco Albini gecombineerd. Deze ontwerpen geven blijk van het excellente vakmanschap van meubelmaker Cassina.'

'De collectie 2020 omvatte ook nieuwe iconen, waaronder de PA’1947 tafel van massief hout, ontworpen door Ico Parisi, die werd gebruikt voor talloze projecten, onder meer in het huis van de architect zelf. Cassina maakt dit model, dat over de ideale afmetingen beschikt en een natuurlijke uitstraling heeft, nu voor het eerst beschikbaar voor een breder publiek.

Dankzij de uitgebreide en eclectische collectie biedt de catalogus van Cassina een keur aan stijlkeuzes. De gelakte tafel Antella van Kazuhide Takahama, uit de Simon Collectie van Cassina, is bijvoorbeeld op twee manieren te gebruiken: als ovale eettafel voor vier tot zes personen of ingeklapt als schrijf- of wandtafel.

Eigentijdse stukken passen ook in het thuiskantoor. Het bureau Sled van ontwerper Rodolfo Dordoni heeft een eenvoudig, geometrisch ontwerp met een verfijnd accent. Het stuk is uitgevoerd met twee handige lades die links of rechts kunnen worden geplaatst.

Dit iconische bureau maakt onderdeel uit van de Karakter-collectie en kwam in de drie eerste James Bond-films prominent in beeld. Dit bureau in pure en eenvoudige belijning werd in 1959 door de Deense architect, professor en ontwerper Bodil Kjær ontworpen.'

Ontdek meer op www.karakter-copernhagen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven