Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keusani BV sleept Helmink Woontechniek, Sanidrome Helmink en Jansen-Bouman Keukenstudio mee in faillissement

De rechtbank in Gelderland heeft vandaag (maandag 11 januari) Keusani B.V. te Doetinchem (Gelderland) failliet verklaard. Het bedrijf is actief op het gebied van keuken- en badkamermontage en verkoopt daarnaast ook keukens. Als curator is aangesteld mr. L.L. de Boef van Boers Advocaten.



Volgens het rechtbankverslag sleept Keusani BV ook de bedrijven Helmink Woontechniek (dat in september 2016 ook al failliet werd verklaard) en Sanidrome Helmink mee in het faillissement. Verder is ook Jansen Terborg failliet verklaard. Hieronder vallen Jansen-Bouman BV, Jansen-Bouman Keukenstudio en Jansen-Bouwman Keukens.



Op de site van Sanidrome Helmink is te lezen dat Helmink ruim 35 jaar geleden is begonnen in Doetinchem. "Recent is het bedrijf overgenomen door Willem Bogaard en Rob Schoonenberg van Jansen Terborg. Op basis van vakmanschap, een ruime showroom van 1.500 m² en een uitgebreid assortiment aan badkamers, keukens en haarden bedient Sanidrõme Helmink de particuliere markt in de regio Doetinchem."

Jansen Terborg, waaronder Jansen-Bouman B.V., Jansen-Bouman Keukenstudio en Jansen-Bouwman Keukens vallen, is eveneens eigendom van Willem Bogaard en Rob Schoonenberg. De twee runnen verder Jansen Terborg Aannemingsbedrijf BV. Op de site staat: 'In de loop van de jaren hebben wij meerdere bedrijven gestart en overgenomen om zo een totaalpakket aan de klant te kunnen bieden. Tot en met 2014 hebben deze nieuwe en bestaande bedrijven alle onder hun eigen naam geopereerd en de klanten naar tevredenheid bediend. Er werd door de bedrijven onderling uiteraard goed samengewerkt zodat het voor de klant voorkwam als deed hij zaken met één partij. Om nu naar buiten toe beter uit te dragen dat we met alle bedrijven samen maar één doel hebben, namelijk een tevreden klant, is besloten de naam van de bedrijven samen te voegen onder Jansen Terborg'. 

Reageren? leo@wonen360.nl