Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenger komt met oplossing gesloten woonwinkels

Fatih Kenger, eigenaar van Kenger Meubelen heeft de online groep Interieur Offertes opgericht. Een club voor interieurprofessionals/woonwinkels die samen een gezamenlijk doel hebben, omzet creƫren in tijden dat de winkels gesloten zijn. Naar eigen zeggen een goede oplossing nu de showrooms niet geopend zijn voor consumenten.


Ook de nieuwe vestiging van Kenger Meubelen in Doetinchem moest haar deuren sluiten.

"Het doel van deze groep is dat ondernemers die hun winkel met showroom gesloten hebben toch in contact kunnen komen met consumenten", vertelt oprichter Fatih. "Consumenten kunnen een offerte aanvragen voor hetgeen waar ze naar op zoek zijn en hier kunnen de leden dan op reageren."

Het idee van Kenger komt vanuit zijn eigen praktijk. "Zelf heb ik ook twee woonwinkels en ik weet hoe vervelend het is om deze te moeten sluiten. Niemand weet hoelang dit gaat duren en dus ga je denken in oplossingen. Deze groep is niet opgericht met eigen commerciĆ«le doeleinden maar om collega ondernemers uit de branche goed te kunnen helpen." 

Klik hier om naar de pagina te gaan van Interieur Offertes.