Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sofacompany gaat 2021 in met 50 nieuwe items

Het Deense designmerk Sofacompany breidt haar assortiment uit met 50 nieuwe items, waaronder eetkamerstoelen, (slaap)banken, poefen, fauteuils, kussens en dekens. Voornamelijk Vivica, Alex en Holm stelen de show.



Vivica
Op vraag van de klant is er een nieuwe en verbeterde versie van Vivica opnieuw toegevoegd aan de collectie. Het meubelstuk, ontworpen door Asger Trøst Jørgensen, kan als slaapbank of als sofa gebruikt worden, door haar verplaatsbare modules. Sofacompany: "Vivica is ideaal voor kleine woningen waar elke vierkante meter telt of gewoonweg als extra slaapplaats voor gasten."



Alex
Het Alex daybed, ontworpen door Cathrine Rudolph, is een tijdloos ontwerp met een Scandinavische twist. De bank is bekleed met mat zwart leer. De leren knopen en cilindervormige poten in massief eikenhout maken Alex veelzijdig. Naast de standaard poten is het ook mogelijk andere poten onder Alex te plaatsen. Bijvoorbeeld zwarte metale poten of houten poten in kleur Oak Soap.



Holm
Holm, ontworpen door Mathias Mouritsen, is onze moderne versie van de iconische Chesterfield. Deze klassieker is gehuld in leer dat de verfijnde en moderne stijl naar voor brengt. Het vierkante frame vormt een contrast met de zachte 'tufting' en de massieve eiken pootjes. De volledige zitbank is bekleed met bruin aniline leer uit Europa. Deze leer soort krijgt enkel een beperkte oppervlaktebehandeling met olie waardoor sporen (of markeringen) zichtbaar zijn op het oppervlak. Het houten frame van de Holm is gemaakt van FSC gecertificeerd hout.



Meer informatie
Sofacompany
info-nl@sofacompany.com
www.sofacompany.com

Publicatiedatum: