UPDATE Brand treft productiebedrijf Meubitrend

'We zetten ons met man en macht in om vertragingen binnen de perken te houden'

Gisteren (16 december) meldde ons nieuwsplatform dat er brand was uitgebroken bij het Osse productiebedrijf Meubitrend. Een dag na de brand maakt woordvoerster Julia Birel namens de directie duidelijk wat er precies gebeurd is. "Woensdagochtend heeft er een korte, maar felle brand gewoed in het verwarmingsgebouw van Meubitrend. Dit is het gebouw waar houtafval wordt opgeslagen en voor verwarming van het pand wordt gebruikt in de verwarmingsketels. De brandweer ontving de melding om 05.15 uur en was in staat de brand snel onder controle te krijgen. Op het moment van brand waren er geen medewerkers aanwezig. In de loop van de ochtend konden verschillende werkzaamheden worden hervat."

Rond 9 uur waren de vlammen zo goed als gedoofd en was er nog een flinke rookontwikkeling. FOTO'S BRANDWEER OSS

"We zetten ons met man en macht in om vertragingen binnen de perken te houden. Voor zover we nu weten kan de huidige planning gerealiseerd worden en zullen er geen achterstanden ontstaan. De brand heeft geen consequenties voor leveranciers, zij kunnen zoals normaal goederen afleveren", laat Julia weten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.