Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Bette baden in matzwart

Badkamerfabrikant Bette presenteert nieuwe matzwarte baden. Deze baden zijn opvallend wegens het bijzondere design, het hoge ligcomfort en het duurzame materiaal. Met het matzwart creëert men een extra statement, die past bij een stoere, industriële, chique en mysterieuze beleving.

In de mode, fotografie en architectuur is zwart al enige jaren de trend. Met zwart worden esthetische stijlaccenten gecreëerd. Die extra opvallen door structuur en duidelijkheid, met een vleugje mystiek, magie en drama. Dit geldt ook voor de badarchitectuur, waar steeds meer kranen, armaturen, ja zelfs toiletten en baden in het zwart worden toegepast. Zwart is met vele stijlen te combineren, ook de retro combinatie van zwart wit is weer helemaal hip.

Alle Silhouette baden in matzwart
“Als wij het doen, doen wij het goed”, zegt Sven Rensinghoff, marketing manager bij Bette. “Alle series baden met in de modelnaam de toevoeging “Silhouette” zijn leverbaar in matzwart. Dit zijn er tientallen, onder meer de markante series BetteArt, BetteLux en BetteStarlet. Dan kan de badkamerontwerper elk gewenst model kiezen en goed tegemoet komen aan de individuele wensen van de consument.”

Hoogwaardig titaanstaal
De voordelen van het geglazuurde titaanstaal komen ook in het matzwart volledig tot zijn recht. Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven. Bovendien is het materiaal bestand tegen heet kaarsvet en kan het een stootje hebben. Niet voor niets geeft Bette 30 jaar garantie.

Meer informatie:
Bette GmbH & Co. KG NL
Tel.: 0800 023 09 25
info@bette.nl
www.my-bettte.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven