Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Malaysian International Furniture Fair voor tweede keer verplaatst

De Malaysian International Furniture Fair (MIFF), naar eigen zeggen de grootste meubelindustriebeurs in Zuidoost-Azië, is verplaatst van 8-11 maart naar 1-4 september 2021. De beurs wordt gehouden in het Malaysia International Trade & Exhibition Centre en Putra World Trade Centre.

Bij gebrek aan een fysieke show in maart zal de organisatie de 2e editie van MIFF Furniverse organiseren als online bron voor wereldwijde meubelkopers. De organisatie geeft aan dat bij de beslissing rekening is gehouden met de feedback van exposanten en kopers. Dato’ Tan Chin Huat, oprichter en voorzitter van MIFF, zegt hierover: “We denken dat de nieuwe data onze exposanten en kopers de beste ervaring zullen bieden, terwijl we de industrie de mogelijkheid bieden om in de tussentijd virtueel te vergaderen en te handelen.”

“We kijken uit naar de MIFF 2021 in september. Onze leden, de Maleisische fabrikanten staan te popelen om terug te komen en de wereldwijde vraag naar meubels te bedienen. We zullen nauw blijven samenwerken met MIFF om de ontwikkeling van de Maleisische meubelindustrie te ondersteunen en de Maleisische meubelexport te verbeteren”, aldus Steve Ong, voorzitter van Muar Furniture Association, MIFF Strategic Partner.

Meer informatie:
Malaysian International Furniture Fair (MIFF)
2021.miff.com.my

Publicatiedatum: