Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hansgrohe wordt totaalaanbieder voor badkamer

Dankzij een meerderheidsparticipatie in het Nederlandse bedrijf Easy Sanitary Solutions (ESS B.V.), producent van douchegoten en uitvinder van de Easy Drain douchegoot, breidt Hansgrohe zijn productgamma verder uit. De kranen- en douchespecialist profileert zich hierdoor als premium totaalaanbieder van sanitaire oplossingen voor keuken en badkamer. Hansgrohe zorgde er reeds voor dat de aanvoer van water in stijl gebeurt, zo nu ook de afvoer ervan. ESS is als uitvinder van de Easy Drain douchegoot de grondlegger van het barrièrevrij maken van de badkamer. De inloopdouche is dan ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse badkamer.  Het bedrijf produceert naast douche- en designgoten voor vloer en wand ook doucheputten, ruimtebesparende sifons, doucheboards en toebehoren.  

Hansgrohe versterkt hiermee zijn positie als één van de grootste speler op de sanitaire markt en gaat een positieve toekomst tegemoet als premium fabrikant voor de volledige badkamer.  
Het merk maakt het de consumenten zo steeds eenvoudiger om de badkamer van zijn of haar dromen te realiseren. 

Dat ESS een productiesite heeft in Duitsland, meerbepaald in Bad Bentheim, is niet de enige overeenkomst met Hansgrohe, afkomstig uit het Zwarte Woud. 
Beide merken dragen design en kwaliteit hoog in het vaandel. Dat zowel ESS als Hansgrohe meerdere awardwinnende producten in hun gamma hebben die hoogwaardige vormgeving met een gepatenteerde innoverende technologie combineren versterkt alleen maar de band. 
De verwachting is dan ook dat beide merken elkaar zullen versterken.  

“Hoe deze opportuniteit zich concreet vertaalt naar de Belgische markt, wordt momenteel nog volop bekeken. Het is alleszins een mooie stap om ons productassortiment verder uit te breiden en te evolueren naar een premium totaalaanbieder voor de badkamer”, aldus Bert Dewinter, Managing Director Belux bij Hansgrohe.

Publicatiedatum: