Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Samenstelling heeft door coronacrisis een diepere lading gekregen'

Derde editie van UW Woonboek uitgebracht

Woensdag 25 november komt de derde editie van UW Woonboek uit. Wat drie jaar geleden begon als een jubileumboek van uitgeverij BouwMedia, is uitgegroeid tot een musthave voor iedere interieurliefhebber.“Het redactieteam, onder leiding van Nancy van der Drift en Jannemarije Goedkoop, heeft wederom een prachtig woonboek samengesteld”, aldus Uitgeverij BouwMedia. De derde editie van het hardcover woonboek telt 258 pagina's. Inclusief elf fraaie reportages van bekende interieurarchitecten zoals: Osiris Hertman, Roelfien Vos, Kees Marcelis, Hans Kuijten etc.

Het samenstellen van de derde editie van dit Woonboek heeft door de coronacrisis een diepere lading gekregen. “We maakten het met liefde en enthousiasme in samenwerking met onze partners, interieurarchitecten en -stylisten, die weten hoe belangrijk een fijne en veilige woonomgeving is. We zijn trots op dit inspiratievolle boek om thuis veilig bij weg te dromen en mooie toekomstplannen te creëren”, reageren Jannemarije en Nancy

Meer informatie:
UW Woonboek
www.uw-woonmagazine.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.