Maak kennis met designers van designmerk Bolia

Deense, Duitse, Spaanse, Singaporese designstudio's, individualisten en alles daartussen. Bij Bolia zijn al de designartikelen ontworpen door internationale designers die de Scandinavische esthetiek in een nieuw jasje steken, met alternatieve materialen en duurzame oplossingen als uitgangspunt. 

Onderstaand stellen de designers van Scandinavisch designmerk Bolia zich voor.


Glismand & Rüdiger
Het Deense designersduo Glismand & Rüdiger combineert tijdens het ontwerpen een praktisch element met creativiteit en innovatie. Ze hebben onlangs een duurzame bank ontworpen, de Recover, die is ontstaan uit een duurzaam experiment, en uitsluitend geproduceerd met gerecyclede en recyclebare materialen. Een ontwerp dat in al zijn eenvoud de designesthetiek en filosofie van het duo benadrukt om iets te ontwerpen dat vrijwel eeuwig meegaat.


kaschkasch
Het in Keulen gevestigde designerduo kaschkasch is van mening dat goed design ongecompliceerd, mooi en herkenbaar moet zijn en een natuurlijke voortzetting van je interieur en leven. 


Says Who
"Wij heten Nikolaj en Kasper. Wij vormen Says Who Design. Wij vertellen graag een verhaal met onze producten. Verhalen geven karakter en relevantie aan een gebruikerservaring. Wij houden erg van eenvoudig, handig en mannelijk design. Stoer, maar met verfijnde details. Wij streven naar producten met persoonlijkheid. Een bijzonder aspect of een eigenschap die het gebruik, statement of de stijl ervan bepaalt.

Goed design is bruikbaar, karakteristiek en het vertelt een verhaal. Het laat een onuitwisbare indruk na die ons leven verrijkt op een manier die we eerder niet voor mogelijk hadden gehouden. Design, als het op zijn best is, verrijkt ons leven en onze ervaringen."

Het Deense Bolia heeft een groot scala aan (bekende) designers. Bekijk hier alle ontwerpers.

Meer informatie:
Bolia
design.bolia.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.