Abonneren

VacaturesTop 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

''Unieke verkooptool, dat ondernemer met kleine investering enorme hoeveelheid aan kansen biedt!''

Moods Collection presenteert op anderhalve vierkante meter 512 verkoopkansen

Meubelgroothandel Moods Collection is inmiddels drie jaar actief op de markt en timmerde flink aan de weg de afgelopen jaren. Waar de handel met decoratieve kussens begon in 2016, is het bedrijf nu in een onlangs verbouwd pand met fraaie showroom van 500m2 gevestigd in 'designstad' Eindhoven en is de collectie flink uitgebreid.


De showroom in De Woonindustrie, waar de Table d'Arte onlangs is gepresenteerd.

Onlangs presenteerde de groothandel op de vakbeurs in Nieuwegein de nieuwste collectie, genaamd Table d'Arte: een unieke verkooptool waar 512 verkoopkansen worden aangeboden op anderhalve vierkante meter. Dit biedt een ondernemer met een kleine investering een enorme hoeveelheid aan kansen.

De vele verkoopkansen liggen volgens Sjors Brekoo, van Moods Collection, aan de enorme hoeveelheid verschillende samenstellingen die gemaakt kunnen worden: 4 designs, 4 kleuren, 4 formaten en 4 hoogtes waarbij je de pootjes ook nog kan kiezen in zwart of goud.

''Table d'Arte is een modulair systeem, waarop je in kan spelen op iedere woonwens. Dat maakt deze collectie uniek. Je kunt dit uitstekend toepassen in een strak interieur, maar het sluit ook aan bij een Scandinavisch of industrieel interieur afhankelijk van de kleuren en het motief van het blad dat je kiest. ''Deze tafeltjes zijn subtiel en geven een schitterend detail in een interieur. Het leuke is dat elk tafeltje ook zijn eigen design heeft, van grafisch tot neutrale look.'' Aangezien ieder tafelblad handgemaakt is , is ook ieder blad in detail anders.

''Met dit nieuwe product, dat tal van mogelijkheden biedt, mikt Moods op de interieurinrichters waar interieuradvies hoog in het vaandel staan. Op de beurzen werd al goed gereageerd op het nieuwe concept.''

Moods Collection is gespecialiseerd in de creatie, productie en import van (klein)meubelen en woonaccessoires. De stijl van de Eindhovense groothandel is in te delen in twee stijlen: Moods Orange en Moods Black. Van Dutch Design tot Scandinavisch & industrieel.

Meer informatie:
Moods Collection
info@moodscollection.com 
www.moodscollection.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven