Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vincent van Buerink enthousiast over werkwijze Sanitairkamer.nl:

"Het is niet voor niets dat van de 100 offertes er altijd minimaal 80 doorgaan"

Opvallend feit in tegelland. Steeds meer consumenten kiezen voor houtlook tegels in de badkamer. Volgens verkoper Vincent van Buerink, die actief is in het showroomfiliaal Harderwijk van Sanitairkamer.nl, gaat het wel met pieken en dalen. "Dan valt de vraag weer weg en dan opeens zijn er drie bestellingen in een week. Maar hoe het ook zij: je ziet toch dat steeds meer klanten voor deze uitstraling kiezen. Het assortiment houtlooktegels breidt dan ook verder uit: van heel standaard tot tegels waarin knoesten zijn verwerkt."

Vincent van Buerink, die actief is in het showroomfiliaal Harderwijk.

"De houtlook in badkamertegels ziet er tegenwoordig erg realistisch uit. Mensen geloven op het eerste gezicht dat het echte houten planken zijn. Hoe mooier ze worden, hoe groter de kans is dat ze gekocht worden. En die trend is zich nu aan het doorzetten", vertelt Vincent van Buerink, die met ingang van het nieuwe jaar filiaalleider wordt van de nieuw te openen showroom in Zoeterwoude, de vierde alweer. Sanitairkamer heeft nu drie badkamershowrooms in Nederland. Eén centraal gelegen in de provincie Utrecht, namelijk Nieuwegein. Eén in Gelderland, namelijk Harderwijk en de derde is onlangs geopend in Grootebroek. Maar liefst 3000 m² is in totaal gevuld met de laatste badkamertrends en diverse -stijlen.Vincent is een van de meest ervaren verkopers met de meeste productkennis bij Sanitairkamer.nl, dat in zeven jaar tijd fors gegroeid is. "Daarvoor hadden we alleen een webshop. Pas in 2016 gingen de deuren open van de eerste showroom, in Harderwijk, ter grootte van 900 m². Het klinkt heel cliché, maar we groeien zo hard dankzij onze prijs-kwaliteitverhouding en de goede service. Omdat onze producten heel scherp geprijsd zijn, hoeven we niet te pushen, blijven we altijd rustig en relaxed. Klanten hebben dat in de gaten, voelen zich erg bij ons op hun gemak. We hebben ook veel jonge werknemers in dienst, dat zorgt ook voor een bepaalde uitstraling. Het is niet voor niets dat van de honderd offertes er altijd minimaal tachtig doorgaan.
Daarnaast liepen we op het gebied van trends voor op de concurrentie, doordat we met ons huismerk jaren geleden al ruim op de kleur zwart hadden ingezet. Veel merken beginnen daar nu pas mee. Het heeft ons bedrijf een mooie omzetboost gegeven", vertelt Vincent.

Visgraatvloer
Om nog terug te komen op de houtlooktegels (gemaakt van keramiek): die met een visgraatuiterlijk maken een duidelijke opmars in de badkamer. "Dat is toch wel de trend. Jaren geleden vroeg niemand er naar, tegenwoordig willen heel veel huishoudens niet alleen visgraat in de woonkamer, maar die ook doortrekken naar de badkamer. Met name de afmetingen 15 x 60 cm gaan als warme broodjes over de toonbank", zegt Vincent tot besluit.

Sanitairkamer is er voor de consument. Het bedrijf verkoopt alle bekende A-merken. Door speciale afspraken met groothandels en rechtstreeks in te kopen bij fabrieken biedt het prijzen aan die 35 tot wel 60 procent onder de adviesprijzen liggen.

Meer informatie:
Sanitairkamer.nl
www.sanitairkamer.nl