Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TECE start verkoop nieuw doucheprofiel

Een van de speerpunten van TECE was de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten die ruimte bieden in design en vormgeving, maar ook de installatie en montage eenvoudiger maken. Dit heeft geleid toen tot de introductie van het nieuwe TECEdrainprofile doucheprofiel.

Grote tegels zijn nog steeds de trend bij het ontwerp van badkamers. Ze bieden een ruimtelijk gevoel en gaan perfect samen met een vlakke douche. Bij betegelde douches moeten de gebieden rondom de douchegoot standaard worden gevuld met kleinere stukken tegel, waardoor het tegelbeeld wordt onderbroken. Met de introductie van het TECEdrainprofile doucheprofiel is dit echter niet langer nodig. Het doucheprofiel is in de breedte in te korten en kan zo exact aan de afmetingen van de douche worden aangepast. Zo ontstaat er een doorlopend vloeroppervlak waarbij het doucheprofiel naadloos in de vloer wordt opgenomen.


TECEdrainprofile doucheprofiel in de breedte in te korten.

Reinigen was nog nooit zo eenvoudig
Het TECEdrainprofile doucheprofiel beschikt over een inwendig afschot voor een verbeterde waterafvoer en een zelfreinigend effect. Voor het reinigen van het doucheprofiel is het verwijderen van het rooster van de douchegoot niet langer nodig. Het schoonmaken van een douchegoot was nog nooit zo eenvoudig! Dankzij de 'push-functie' kan het profieldeksel met een vingerdruk omhoog worden geklapt en verwijderd voor snelle toegang tot de afvoer. De stankafsluiter kan vervolgens zonder hulpmiddelen worden schoongemaakt en de afvoerleiding is indien nodig goed bereikbaar. Het doucheprofiel is verkrijgbaar in hoogwaardig gepolijst of geborsteld rvs. Een echte blikvanger die elke badkamer net dat beetje extra geeft!

Recent zijn de varianten Gold Optic, Red Gold en Black Chrome aan toegevoegd (geborsteld en gepolijst), die op de architectenbeurs gepresenteerd werden.

Meer informatie:
TECE Nederland
info@tece.nl 
www.tece.com

Publicatiedatum: