Groothandel in decoratieartikelen, Hogewoning kent geen grenzen

"Wij proberen onze afnemers en haar klanten zoveel als mogelijk te ontzorgen"

(Inter)nationale beurzen gaan niet door of worden vooruitgeschoven maar de retailer wil wel haar collecties kunnen inkopen. Hogewoning uit Rijnsburg denkt in mogelijkheden en heeft hier alle oplossingen voor in huis.


Gideon Devilee.

De importeur van woondecoratie artikelen voert meerdere merken zoals House of Nature, Hogewoning Christmas, Seasonal en Essentials. Naast deze Brands heeft Hogewoning ook een showroom voor zijn Brand; Home Accents een merk gericht op retailers die grotere aantallen inkopen, maar wel top en trendy home accessoires willen. Deze producten zijn uitgezocht om in groten getale geproduceerd te worden met behoud van een goede kwaliteit. Deze collectie bevat commerciële trendvolgende producten, goed voor de massa en precies wat de consument van nu leuk vindt.

"Samen met de klant maken we een artikel naar wens, verandering in formaat, kleur etc. alles is bespreekbaar. In de meeste gevallen laten we in de fabriek een eigen mal maken", vertellen Sofie de Kruijff en Gideon Devilee.

Collecties
"Wij hebben een vertrouwde groep leveranciers die aan ons leveren, waar wij al jarenlang mee samenwerken, daar sturen wij onze designs naartoe en die produceren ze vervolgens. Maar ook voorzien zij ons van producten en ontwerpen, door deze samenwerking krijg je leuke, verrassende artikelen in onze collecties.

Hogewoning heeft twee inkoopkantoren in China en een steunpunt in India. Sommige collega’s uit deze kantoren werken al 20 jaar bij Hogewoning waardoor zij precies weten wat ze in Rijnsburg willen. "Wij verwisselen maandelijks producten in de showroom en veranderen twee keer per jaar de volledige collectie. Zo is er bij ieder showroombezoek wel iets nieuws te zien. Dit kan alleen als er korte lijntjes zijn en er een goede band is met de leveranciers."


Rechts Sofie de Kruijff.

Kwaliteit

"In de fabrieken waar Hogewoning mee samenwerkt wordt ieder product gecontroleerd aan de hand van onze eigen strenge eisen. Dit wordt onder het toeziend oog gedaan van onze collega’s in China en India . De laatste tijd kijken wij in Nederland mee via een video verbinding om te controleren of de productie is zoals afgesproken met de klant. Alle artikelen worden in laboratoria getest op de strenge Europese kwaliteitsnormen alvorens wij de fiat geven voor verscheping."

Ontzorgen
"Met onze collectie van mooie artikelen, een goede kwaliteitscontrole in het productieland en logistiek is alles ook goed geregeld bij Hogewoning. Wij helpen de klanten ook met designs voor de verpakking", vertelt Sofie. "Er zijn regelmatig producten die nog door de consument in elkaar gezet moeten worden (KD). Op deze artikelen plaatsen wij, als de klant het wenst, een QR-code. Via die code zien ze dan door middel van een video en instructietekening van A tot Z hoe het in elkaar gezet moet worden met bijbehorende stylingtips.

“Bij Hogewoning is niets te gek. We kunnen de producten met verpakking en eventuele display materialen geheel naar wens van de klant realiseren", besluiten Sofie en Gideon.

Meer informatie of het plannen van een afspraak:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)6 21280164
john@hogewoning.com  
www.hogewoning.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven