Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een Rihopool: voor een relaxmoment in de badkamer

Met Rihopools biedt Riho een mooie keuze aan whirlpools, voor in de eigen badkamer. Daarmee kan een wellness ruimte gecreƫerd worden bij iemand thuis. Heerlijk om te ontspannen na een drukke dag.

Riho whirlpools zijn verkrijgbaar in vier whirlpoolsystemen: Air, Flow, Joy en Bliss. Ze hebben allemaal specifieke functies en kenmerken. Het systeem dat wordt gekozen bouwt Riho in, in het gewenste Riho acryl bad. De Air, Flow, Joy en Bliss systemen beschikken allemaal over de vertrouwde Riho kwaliteit en allure. Daarbij hebben ze een modern touchscreen en de mogelijkheid het bad te verlichten.

Met de Joy en Bliss Rihopools wordt het bad zelfs een speaker. Door te verbinden met een device kan er geluisterd worden naar muziek van iemands keuze.

Het is aan uw klant. De keuze voor de Air betekent extra energie, de Flow is om te herstellen, de Joy om te genieten en de Bliss om optimaal te ontspannen.

Meer informatie:
Riho International
013-5728728
info@riho.nl
www.riho.com

Publicatiedatum: