Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Fotoreportage Beurs Meubelhart Beusichem

De eerste beursdagen in Meubelhart Beusichem zitten erop. Afgelopen maandag 7 en dinsdag 8 september verwelkomden tientallen exposanten vele bezoekers in hun vernieuwde showroom.

Het pand van Sit Design heeft een heuse make-over gekregen, vertellen Martin Tersteeg en Gerben Blaauwendraad: ''Collega Samien (Blauwendraad, red.) heeft aan de hand van de huidige trends stijlhoekjes gemaakt. Deze vallen erg in de smaak van de bezoekers. Ook zijn de showrooms aangepakt; vernieuwd en ruimer opgezet vanwege de maatregelen die in acht moeten worden genomen vanwege het coronavirus. Daarnaast is er ook andere verlichting geplaatst in het andere beursgebouw.''

Gerben en Martin blikken positief terug op de eerste beursdagen. ''Maandag waren er veel bezoekers, dinsdag was het wat rustiger. We merken dat mensen weer contact opzoeken en de beleving willen ervaren bij het (in)kopen van meubels. Alles bij elkaar genomen verlopen de eerste beursdagen beter dan verwacht", zijn de beide heren van mening.


Bekijk hier de fotoreportage.

Drukte van belang
Ook andere exposanten blikken tevreden terug op de eerste expodagen. Zo is het in de stand van Skagen Beds & Hjort Knudsen constant een gezellige drukte van belang. Henk Wieten, die samen met zijn compagnon Luc von Burg eigenaar is van agentuur Home & Trading, doet dan ook goede zaken. "We zijn zeer succesvol met onze betaalbare relaxfauteuils. Daarmee zijn we in Nederland - als trendvolger - marktleider."

Ook Ronald Verdult van RVDesign blikt positief terug op de eerste dagen van de meubelbeurs. ''We zien uit naar de komende dagen en verwachten volgende week ook veel bezoekers, aangezien De Woonindustrie dan ook de eerste bezoekers ontvangt voor hun vakbeurs.''

Arend Teerink van Lenselink Furniture, tevens agent van Zitform International, spreekt van een positieve stemming. "Zeker maandag was het een mooie beursdag. Je merkt dat de winkeliers een goed half jaar hebben gedraaid. Hopelijk zet die tendens zich door."

Marc van der Drift presenteerde vol trots de vernieuwde showroom met tafel creator wand. ''Hier kan de bezoeker niet om heen,'' vertelde hij met gepaste trots.

Flinke boost
Meubitrend had haar showrooms een flinke boost gegeven met nieuwe modellen, geheel in trendy kleuren als okergeel en roestkleuren. Ook de donkergroene veloursstof is nog steeds niet weg te denken in de stands en zagen we veel terug.

De stand van Mecam en DFM is flink opgekalefaterd. Alles ziet er spic en span uit. Ook de collecties staan er erg uitnodigend bij. "Onze showroom is dan ook flink vernieuwd", zegt woordvoerder Fedor Lange. "Dat was een van onze eisen toen we begin dit jaar de huurovereenkomst met vijf jaar hebben verlengd."

Bij Meubelfabriek Theuns wisten ze begin vorige week nog niet dat ze aan de meubelshow in Beusichem gingen deelnemen. Salesmanager Philip Thuys: "Omdat Meubelbeurs Brussel niet doorging, was dit een goed alternatief. Pas vorige week dinsdag hebben we de knoop doorgehakt en in allerijl de stand opgebouwd. Ik moet zeggen: er is een mooie industriële sfeer gecreëerd, maar het mag wel wat drukker worden", vertelde hij dinsdag.

Wiemann was bereikbaar via een andere ingang. Dit vonden Mark en Cas Dillisse wel wat minder, maar gelukkig wisten hun klanten ze goed te vinden. De Bredase heren hadden een eigen bed 'Breda' ontworpen en presenteerden deze vol trots in de opgefriste showroom. 

Johan Driessen van Yvensa en Dynamic Design was ook tevreden over met name de eerste beursdag en presenteerde eveneens tal van nieuwe modellen.

Tot slot was ook Bart Boekweg tevreden, al had die wel wat meer reuring willen zien. Maar misschien komt dat nog, want er staan nog drie beursdagen op de planning.

Komende week vindt er weer een beurseditie plaats, op 14 en 15 september en op 21 september. 

Bekijk hier de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven