"Het met de hand beschilderen van een vaas is een tijdrovende klus"

Inspiratiedagen Fidrio in nieuwe showroom

Fidrio, importeur en groothandel in mondgeblazen kleurrijk glaswerk, houdt eind augustus en begin september de Fidrio inspiratiedagen, in de vernieuwde showroom. Tijdens deze dagen, exclusief voor B2B, tonen de eigenaren Marcel en Daniëlle van Bronkhorst samen met het team de nieuwste najaar/wintercollectie 2020-2021.

Deze nieuwe lijn mondgeblazen glas bestaat uit een aantal exclusieve handbeschilderde eyecatchers. Deze serie komt tot stand door een samenwerking met een getalenteerde kunstenares. "Het met de hand beschilderen van een vaas is een tijdrovende klus die veel aandacht, tijd en liefde vraagt. Dit zie je terug in het resultaat. Allemaal anders, dus uniek", vertelt Daniëlle.Passie voor glas
Daniëlle vervolgt: "Mensen kiezen in onrustige tijden voor kleur in huis. Omdat ze bij ons niet bang zijn voor kleur en eigenlijk al jaren kleur bekennen, biedt de mond geblazen glascollectie een complete waaier met een diversiteit aan kleurcombinaties. Allemaal uitgevoerd in dik kwaliteitsglas."

Marcel en Daniëlle hebben al bijna 25 jaar ervaring met mond geblazen glaswerk. De producten worden ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en met trots gepresenteerd in de geheel vernieuwde showroom in Harmelen.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een merk met vaste (inter)nationale klanten en een complete collectie mond geblazen glas. "
Het zijn geen vazen om alleen tevoorschijn te halen voor een bos bloemen, daarmee doe je ze echt tekort. Ook zonder bloemen mogen deze kleurrijke statements gezien worden", vult Daniëlle aan.

De inspiratiedagen vinden plaats in de Fidrio showroom in Harmelen op de 30, 31 augustus, 1 september en 6, 7, 8 september. 
Vooraf moet er een afspraak gemaakt worden, zodat er een corona-proof inspiratietour aangeboden kan worden.
Meer informatie:
Fidrio
Breudijk 8 A2
3481 LP Harmelen
+31 (0) 348-446163
info@fidrio.com

www.fidrio.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.