Deze 148.000 bedrijven kregen noodsteun

Bijna 148.000 bedrijven hebben gebruik gemaakt van de NOW-regeling die beschikbaar werd gesteld. Het UWV heeft nu een lijst gepubliceerd met alle bedrijven die noodsteun hebben aangevraagd. Uit de lijst blijkt onder meer dat Easyfairs ruim 1,7 miljoen kreeg uitgekeerd, Eijerkamp en Hemi beide bijna 1,1 miljoen, Eichholtz ruim 4 ton, Satellliet Meubelen iets meer dan 350.000 euro, Goossens Meubelen 823.000 etc.

Klik hier voor de complete lijst van bedrijven die NOW-steun hebben ontvangen van maart tot en met mei en welk bedrag werd uitgekeerd. 

In totaal werd er 8 miljard euro uitgekeerd variërend van 300 miljoen voor KLM tot 21 euro voor een uitzendbureau in Roosendaal. Ondertussen is de tweede NOW opengesteld voor bedrijven. Groot verschil met de eerste ronde is dat de voorwaarde dat er niemand ontslagen mag worden is vervallen. De afgelopen week zijn er al meer dan 20.000 bedrijven geweest voor deze overheidssteun van juni tot en met september. Die aanvraag kunnen bedrijven sinds maandag 6 juli indienen. 

Bron: UWV, RTL NieuwsNU.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.