Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Riho Fall: badvuller in chroom of geborsteld staal

Riho Fall is een badvuller, weggewerkt in de overloop van het bad. Een kraan zonder kraan zeg maar. De badvuller bevindt zich stijlvol strak en vlak in de badwand en past in elke moderne badkamer. Geen losse of uitstekende kranen. Daarom is Riho Fall zo geschikt voor (semi) vrijstaande baden.Riho Fall is verkrijgbaar in elegant glanzend chroom en robuust geborsteld staal en eenvoudig te reinigen. Het bad wordt gevuld met een ruime watertoevoer van 20 liter per minuut (bij een waterdruk van 2,5 bar). Riho Fall werkt in combinatie met een mengkraan die zorgt voor de gewenste watertemperatuur; deze kan op iedere gewenste positie in de badkamer worden geplaatst. De badvuller wordt gemonteerd geleverd (vanuit de fabriek) inclusief (female) koppeling zodat deze eenvoudig werkend kan worden gemaakt.

Hoe werkt het? Het overtollige badwater wordt onder de badvuller door de overloopopening afgevoerd. Hierdoor komt er geen vuil water in de badvuller. Een terugslagklep voorkomt dat vuil water het drinkwatersysteem instroomt.

Riho Fall is geschikt voor diverse Riho baden: Adore, Desire, Inspire, nieuw vrijstaand bad Modesty en de Still serie.

Meer informatie:
Riho International
013-5728728
[email protected]
www.riho.com

Publicatiedatum: