Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Wepro Roede & Rail à la carte bij INTR.

De Wepro Roede & Rail à la carte 2020 is weer bij INTR. beschikbaar! Met deze catalogus worden nagenoeg alle vragen op het gebied van rail, roede en overige rail systemen en accessoires beantwoord.



Wepro staat bekend als hét merk welke sterk is in eigen productontwikkelingen, nieuwe kleuren en de laatste ideeën voor montage en productpresentatie. Dat zie je terug in de geheel vernieuwde Varius serie, een decoratieve en kwalitatief hoogwaardige rail/roede met een verscheidenheid aan afwerkingen. De Varius rail/roede is verkrijgbaar in 20mm, 28mm, 20x20mm en 40x15mm met een veelzijdigheid aan bevestigingsopties maar wel met een en dezelfde type wandsteun voor alle uitvoeringen. Zeer geschikt om grote spanwijdtes te overbruggen en biedt hiermee een oplossing voor elk raam en is daarnaast natuurlijk te buigen. Alle railtypes zijn uiteraard geschikt voor zowel standaard glijders als de eigentijdse Wave glijders. In het hoofdstuk Gordijnrail zijn een aantal functionele- maar ook decoratieve systemen toegevoegd waarmee deze nog beter aansluit bij actuele trends.



Daarnaast is er op het gebied van roedes het e.e.a. vernieuwd met nieuwe eigentijdse knoppen en kleuren maar ook met een nieuwe serie 24mm roede in 3 actuele kleuren t.w. zilver, edelstaal en mat zwart. Tevens zijn wij verheugd dat wij een doorstart hebben kunnen maken met de reeds bewezen succesvolle Canova serie in de kleuren brons en oil rubbed zwart maar nu dan in 28mm.
Om deze Roede & Rail à la carte catalogus te ondersteunen met displaymateriaal zijn de reeds bestaande salesboxen geactualiseerd en zijn er verschillende demo/showroom modellen beschikbaar.

Meer informatie:
INTR.
info@intr.nl 
www.INTR.nl    

Publicatiedatum: