Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Douchegoot die zichzelf schoonhoudt

Easy Drain – naar eigen zeggen de uitvinder van de douchegoot –  introduceert de volgende generatie Compact douchegoten: de Compact Clean met Dryphon techniek. De douchegoot is uitgevoerd met een nieuwe, onderhoudsarme sifon die dankzij gepatenteerd ontwerp zorgt voor verbetering van de afvoercapaciteit tot 60 liter per minuut.

Bij een standaard waterslot kunnen vet, haar en andere vuilresten zich ophopen. Dit is bij de Compact Clean nauwelijks mogelijk. De verbeterde sifon houdt zichzelf schoon. Dankzij de hoge snelheid waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. Na het wegspoelen van vuil en water, sluit de opening direct zodat er geen open verbinding ontstaat met het riool. Zo blijft de doucheruimte stankvrij, ook als je voor een langere periode van huis ben.Ondanks dat de sifon onderhoudsarm is geworden, adviseren wij om de douchegoot met enige regelmaat schoon te maken. Denk aan mogelijke vetresten en haar die minimaal achter kunnen blijven. 

Dryphon techniek wordt inmiddels met succes toegepast in badkamers wereldwijd, ook in Nederland. Zo heeft een van ‘s lands grootste hotelketens haar badkamers voorzien van de vernieuwde Compact douchegoot. De reacties zijn lovend, zo spreekt de supervisor housekeeping van het hotel: “Wij proberen in een zo kort mogelijk tijdsbestek een hotelkamer fris en schoon te maken. Dankzij de Compact Clean zijn wij nu aanzienlijk minder tijd kwijt aan het reinigen van de badkamer.”

De Compact Clean met Dryphon techniek is direct leverbaar in de lengtes 500 – 1200 mm. Dankzij de inbouwdiepte van 65 mm is deze douchegoot geschikt voor renovatieprojecten. De Compact Clean heeft een Zero (gesloten) rooster en wordt standaard  geleverd met een horizontale uitloop die 180 graden omgedraaid kan worden. Daarnaast is het mogelijk zij- en onderuitloop apart te bestellen. Tot slot is er ook de Compact Clean Wall versie. De Wall versie is speciaal ontwikkeld voor plaatsing tegen de muur.

Meer informatie:
Easy Drain
[email protected] 
www.easydrain.nl

Publicatiedatum: