Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Artifort lanceert vier nieuwe designs

De nieuwe Artifort 2020 designs zijn gelanceerd. Met 'Iconic Comfort' als thema, introduceert designmeubelmerk Artifort dit jaar vier nieuwe ontwerpen: Soft Facet, Suit, Shark Lounge en Jima Highback.

Internationaal geroemde ontwerpers als Scholten & Baijings, Monica Förster, René Holten en Patrick Norguet werkten voor de introductie samen met Artifort’s art-director Khodi Feiz.

Met de nieuwe ontwerpen onderstreept Artifort haar expertise in het creëren van eigenzinnige, tijdloze en comfortabele kwaliteitsmeubels. Naast de nieuwe ontwerpen presenteert Artifort dit jaar ook enkele collectie updates. 

Soft Facet | Scholten & Baijings
Soft Facet is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die uitblinkt in rijke detaillering. Zijn zachtheid en open vorm voelt aan als een zachte deken van geometrisch gestikte facetten die uitnodigen om heerlijk in weg te zakken en weg te dromen. Dit gevoel wordt versterkt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat, waardoor de fauteuil het lichaam, nek en hoofd prettig ondersteunt en zeer comfortabel vormt naar de zithouding van de gebruiker.

Het frisse, open en minimalistische ontwerp is tijdloos en past in vele interieurs. Een ultiem comfortabele, favoriete fauteuil die je het liefste altijd voor jezelf opeist. 

Suit | Monica Förster
Met de volledig gestoffeerde stoel Suit introduceert ontwerpster Monica Förster een nieuwe typologie van zitcomfort in restaurants, werkomgevingen en huizen van mensen met een goed gevoel voor stijl.

Het eigenzinnige silhouet van Suit met een elegante open rug en soepele lijnen vormt zich moeiteloos naar de vormen van het lichaam. Verrassend comfortabel en uitnodigend. De zachte stoffering omarmt de gebruiker als een chic maatpak. Een unieke stoel die elke ruimte exclusieve elegantie en een eigen identiteit geeft. 

Shark Lounge | René Holten
Hoewel hij zijn naam te danken heeft aan de gelijkenis met het profiel van het gevreesde roofdier, heb je van deze fauteuil niets te vrezen. Integendeel. Shark Lounge biedt uitstekend zitcomfort. Stevig. Met extra steun in de rug.

In esthetiek is de Shark Lounge een duidelijk familielid van de veelgeprezen Shark eetkamerstoel en onderscheidend vanwege zijn opvallende onderstel. Het silhouet van de draaibare schijfvoet is een projectie van de bovengelegen gestoffeerde kuip. Of kies voor een onderstel dat uit één buisframe is gebogen. Beide onderstellen zijn in vormgeving heel eigen en van deze tijd. 

Jima Highback | Patrick Norguet
De comfortabele Jima Highback is de gekoesterde uitbreiding van de onlangs geïntroduceerde Jima stoelenfamilie. De Jima Highback biedt met zijn majestueuze hoge rug en verhoogde armleuning optimaal support aan de schouders en rug van de gebruiker, terwijl de stoel perfect onder vele tafels kan worden geschoven.

Dat maakt Jima Highback een absolute basis voor aan de vergadertafel, de (thuis)werkplek of in publieke ontmoetingsruimtes. Jima Highback is verkrijgbaar op een vierpoot staal, vierpoot hout, een draaibare star-base of in een hoogte verstelbaar, draaibaar vijfteens onderstel op wielen.

Meer informatie:
Artifort
www.artifort.com


 

Publicatiedatum: