Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanimex Design BV voegt noviteit toe aan assortiment badkamerproducten

Vorig jaar beleefde Sanimex Design BV een goed jaar. Volgens manager Eelke Keersemaker mocht zijn bedrijf niet alleen in omzet groeien, ook het aantal klanten dat de groothandel in designsanitair wist te vinden, nam toe. Verder was hij druk bezig met het uitbreiden van het assortiment van Sanimex. "Onze droom is altijd geweest om alles, het complete assortiment in huis te hebben voor de badkamer. En dat hopen we in 2020 te bereiken", liet hij een half jaar geleden weten. Intussen is het juni en heeft Keersemaker inderdaad een deel van zijn droom verwezenlijkt.

Begin januari vertelde hij in een vergevorderd stadium te zitten om MDF-plafonds toe te voegen. Daarnaast was hij achter de schermen druk bezig met een regelrechte noviteit, zo onthulde hij, maar meer dan het bekende tipje van de sluier wilde hij niet oplichten. "Want daarmee zou ik mezelf in de vingers snijden!"

Hoe staat het met de uitgesproken verwachtingen die je in januari deed?
Eelke: "Goed! We hebben inderdaad MDF plafonds toegevoegd aan ons assortiment met daarbij de bijzonderheid dat wij ook plafondpanelen kunnen leveren met een lengte van 129 cm."

En wat heb je in de afgelopen periode zoal gedaan?
Eelke: "Tijdens de coronacrisis hebben we het assortiment uitgebreid met infrarood dispensers, desinfectiezuilen, -gel en -sprays en mondkapjes e.d. Dat heeft onze omzet een flinke boost gegeven. Dat was hard nodig, want op andere gebieden lag de bedrijvigheid totaal stil."



Spraakgestuurde douche
"Maar het belangrijkste in de afgelopen maanden is dat we een noviteit hebben toegevoegd: Werelds eerste spraakgestuurde douche van Aqualisa. Als Sanimex Design hebben we de exclusiviteit voor de Nederlandse markt verkregen.
De traditionele mengkraan wordt vervangen door een minimalistische (digitale) bediening met precieze temperatuurregeling en talrijke opties zoals een nabijheidssensor, timer en voorverwarmingsmodus. Deze kan je ook bedienen met jouw smartphone of een afstandsbediening, zodat je de douche vooraf aan kunt zetten, als je wil vanuit je luie bed of als je via de voordeur binnenstapt, om maar een paar voorbeelden te noemen. Het water is dan al lekker op temperatuur als je onder de douche stapt", geeft Eelke als grote voordeel aan.

Gezinnen
"Voor gezinnen is het verder interessant dat er per persoon een profiel aan te maken is met de gewenste instellingen. Ook kun je per persoon bekijken wat de kosten zijn van het douchen en badderen.
Veiligheid is eveneens belangrijke factor. Zo kun je bijvoorbeeld een maximale temperatuur instellen. Ideaal dus als je kleine kinderen hebt rondlopen. Kortom, deze technologie is ontworpen voor maximaal comfort."

Op het You Yube kanaal van Sanimex Design zijn interessante video's te bekijken over Aqualisa:


Meer informatie:
Sanimex Design B.V.
Noordland 1
4451 RP  Heinkenszand
+31 (0)118 – 236044
info@sanimexdesign.com
www.sanimexdesign.com