Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

135-jarige icoon verder als Essenza Home

Burmann Homestyling is al ruim 135 jaar een begrip aan de Grote Markt in Groningen. Je kunt hier terecht voor het beddengoed en badgoed en voor persoonlijk interieuradvies. Om nog veel meer inspiratie te kunnen bieden op het gebied van interieur betrekt Burmann vanaf 5 juni een nieuw pand, slechts enkele deuren verderop betrokken. Op genoemde datum is Burmann verder gegaan als Essenza Home Brand Store.



Al in 2011 werd Burmann Homestyling overgenomen door familiebedrijf Essenza Home uit Amerongen. Deze van oorsprong bed- en badtextielleverancier heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een breed interieur- en lifestylemerk met een snel groeiend aantal fans. “Onze flink uitgebreide collectie vraagt om een groter pand waarin we klanten inspiratie kunnen bieden voor het hele interieur”, aldus Floor Smits, marketingmanager bij Essenza Home en tevens de 2e generatie in het familiebedrijf. Dit pand vond het Nederlandse interieurmerk slechts een paar deuren verderop, aan de Oude Boteringestraat 11. Op deze locatie met twee verdiepingen brengt Essenza Home haar home & living collecties tot leven en ontdek je de laatste trends op het gebied van interieur.



“Het nieuwe winkelpand staat voor een nieuwe start”, gaat Floor Smits verder. “Vanaf begin juni gaat Burmann Homestyling verder als Essenza Home Brand Store. Als groeiend interieurmerk is deze winkel voor ons een geweldige plek om contact te leggen met de consument en zodoende onze collecties nóg beter te laten aansluiten op hun wensen.” Vaste bezoekers van Burmann kunnen nog steeds in de nieuwe winkel terecht voor hun favoriete merken beddengoed, handdoeken en keukentextiel. De Essenza Home Brand Store biedt echter nog veel meer: je vindt er een uitgebreide collectie woonaccessoires, elegante bedden, comfortabele homewear, stijlvol servies en nog veel meer moois voor je interieur.

Meer informatie:
Essenza Home
www.essenzahome.nl 

Publicatiedatum: