Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Woonindustrie herstart Marketday’s

De Woonindustrie gaat weer van start met de Marketday’s, waarbij zij de bezoekersaantallen gaan monitoren. "In deze bijzondere periode vragen wij u om uw bezoek vooraf in te plannen rechtstreeks bij een exposant of bij De Woonindustrie", vertelt een woordvoerder.

"Wij zijn hiertoe verplicht door de overheid en vragen u vriendelijk om met deze geldende richtlijnen rekening te houden. Door deze voorregistratie kunnen wij reguleren hoeveel personen er gelijktijdig aanwezig zijn. Tevens hanteren wij in ons pand de regel: een persoon per 25 m2. Dit betekent dat er een maximum aantal personen in een showroom aanwezig mag zijn. Zodoende kunt u op een veilige manier en in alle rust inspiratie vergaren of zaken doen. Tussen 12.00 en 13.30 uur staan gratis belegde broodjes voor u klaar (op=op)."

U kunt uw bezoek bekend maken door contact met de organisatie op te nemen via het algemene telefoonnummer 030-3032700 of een mail te sturen naar info@dewoonindustrie.nl. Vermeld daarbij:

Uw naam en telefoonnummer.
Datum en tijdstip van uw bezoek.
Met hoeveel personen u wenst te komen.
Welke specifieke merken/exposanten u wenst te bezoeken.
Heeft u nog geen QR toegangscode om De Woonindustrie te bezoeken? Vraagt u deze dan hier aan.
 
"Wij informeren u zodra de reguliere openstelling op de Marketdays weer mag worden hervat. Dan heten wij alle bezoekers ook zonder afspraak weer van harte welkom!  Uiteraard bent u ook op dinsdag tot en met vrijdag (van 08:30-17:00 uur) welkom bij De Woonindustrie. Dit kan dan enkel op afspraak met een van onze exposanten."

DWI Najaarsvakbeurs
"We kijken met positieve blik vooruit en zijn volop in beweging. In welke vorm onze najaarsvakbeurs plaatsvindt is nog in beraad en is mede afhankelijk van de nieuwe aankondigingen vanuit de overheid die volgende week worden verwacht. Let op: eerder is onderstaande datum gecommuniceerd maar we houden dus een slag om de arm: van 13-16 september 2020."

Nieuwe exposanten en merken:
De Woonindustrie is blij om wederom een uitbreiding van het aanbod te kunnen aankondigen en introduceren de nieuwe exposanten en merken: Cox Slaapcomfort, Delux Scandinavia, Euroskins, Hasena The Dream Factory, Hoogendam Interiors, TEKVOR Care en Tarkett Desso, deze merken introduceren binnenkort hun collecties.

Meer informatie:
De Woonindustrie
info@dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: