Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Riho levert orders zo goed mogelijk uit

De medewerkers van Riho International doen hun uiterste best alle orders zo goed mogelijk uit te leveren. Daarbij wordt goed gedacht aan de veiligheid van medewerkers en klanten. Bezoeken aan de showrooms in Tilburg en Diest (België) zijn daarom bijvoorbeeld al enige tijd niet meer mogelijk. Ook kunnen er geen bestellingen meer worden afgehaald bij onze locaties.

"Er wordt rekening gehouden met de situatie in de ons omringende landen", vertelt Wendy Verhallen, marketing coördinator bij Riho. "Maar Riho is goed bereikbaar, collega’s staan klanten graag te woord en denken mee over oplossingen tijdens deze coronacrisis.
De productie van acrylbaden en douchebakken in Tsjechië verloopt voorspoedig. De productie in België van badmeubels is tijdelijk gestopt vanwege een lockdown bij onze zuiderburen. De voorraden zijn, daar waar mogelijk, goed op peil."



Wat levering betreft doen de medewerkers van Riho hun uiterste best om de tijden zo kort mogelijk te houden. De sanitairspecialist beseft dat de levertijden voor enkele producten op dit moment langer zijn dan klanten gewend zijn en biedt hier vooraf excuses voor aan.

Meer informatie:
Riho International
013-5728728
info@riho.nl 
www.riho.com

Publicatiedatum: