Geberit lanceert nieuw spaarprogramma

Geberit lanceert de Geberit WC Pack. Waar normaal het closet en de zitting apart besteld worden, zitten deze nu beide in één doos. Hierdoor is er 100% zekerheid, dat deze twee producten naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien is de combinatie in één verpakking voordelig in prijs én makkelijk mee te nemen. De volgende Packs zijn verkrijgbaar: Geberit 280 Basic, 280 Basic Rimfree, 300 Rimfree, Renova Compact Rimfree en iCon Rimfree. Vanaf 1 april 2020 start een speciale Pack actie voor installateurs. Bij elke Geberit Pack kan er gespaard worden voor sportieve & lifestyle cadeaus. De installateur bespaart niet alleen tijd en geld met de Pack, maar wordt er ook fitter van!

Vanaf 1 april 2020 worden Sphinx en Geberit één merk: Geberit. De Sphinx series worden vanaf dat moment Geberit series. Naast de merkverandering blijft veel bij hetzelfde. Enkele Sphinx series zullen een andere naam krijgen. Zo wordt Sphinx 345 voortaan Geberit iCon. En biedt Geberit Renova Compact het perfecte alternatief voor Sphinx 320 XS.

Net als de Sphinx series worden de Sphinx Packs vanaf 1 april vervangen door de Geberit Packs. Deze bieden op vele punten voordelen aan de installateur: zitting en closet in één doos, makkelijk mee te nemen en aantrekkelijk geprijsd.

Speciaal spaarprogramma voor de installateur
Vanaf 1 april start Geberit een speciaal spaarprogramma waarbij de installateur met elke Geberit Pack spaart voor sportieve & lifestyle cadeaus, variërend van een BBQ en draadloze earpods tot aan een dumbbell en een AB buiktrainer. Zo blijft elke installateur fit, zowel geestelijk als lichamelijk. Bij elke aangekochte Pack ontvangt de installateur spaarpunten, die op de site www.spaarvooreensixpack.nl  verzilverd kunnen worden. Hoe meer spaarpunten, hoe meer of hoe duurder de cadeaus die uitgezocht kunnen worden.

Meer informatie:
www.geberit.nl/packs 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.