Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elke dag van de week een vaatdoek met label

Aandacht voor extra hygiëne met Klud

"Klud valt in de categorie: hadden we dat zelf maar bedacht", vertelt een woordvoerder van E-Brands. "Het is een product dat iedereen direct begrijpt en dat past in ieder huishouden. Daarnaast snijdt het een actueel onderwerp aan, namelijk hygiëne op het aanrecht."



Klud is een set van zeven microvezel vaatdoekjes met aan ieder doekje een label met de dag van de week. Ontworpen in Denemarken en het design is gepatenteerd. Klud helpt je herinneren om het vaatdoekje iedere dag te verwisselen, zodat de hygiëne hoog gehouden wordt op het aanrecht.

Klud is verkrijgbaar in vier trendy kleuren: zwart, grijs, mosterdgeel en olijfgroen en is daarmee onderscheidend ten aanzien van de welbekende standaard vaatdoekjes. Naast de slimme en praktische functie hebben deze doekjes een mooie moderne uitstraling. De verpakking ziet er hedendaags uit, waarbij gebruik is gemaakt van gerecycled papier. 



Meer informatie:
Klud/E-Brands
Minervum 7210
4817 ZJ BREDA
www.e-brands.nl 

Publicatiedatum: