Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Badkamerspecialist maakt cirkel (bijna) rond

Het gezegde luidt 'Als de architect niets weet, tekent hij een cirkel.'  Dit is misschien ook wel wat het Duitse bedrijf Grohe heeft gedaan bij de nieuwe Atrio collectie. Een gewaagde, maar zeker geen roekeloze stap.



Dus geen ontwerpexperimenten, maar eerder een versterking en verheffing van de reeds bestaande originele elegantie en esthetiek. Kenmerkend en toch eclectisch, Atrio kan in alle badkamerscenario's worden gebruikt. Zijn bekendheid scoort natuurlijk punten: de klassieke en stijlbepalende kruishandgrepen, die het hele beslag een speciaal zwaartepunt geven, en het naar boven gestrekte vat, dat uitmondt in een geproportioneerde cirkelvorm. 

En wat kan er worden toegevoegd aan zo'n zorgvuldig gemaakt ontwerp zonder de adel van zijn precisie weg te nemen? Eén ding, de kleur die het uiterlijk beslissend kan veranderen zonder het te vernietigen. Zo is er gekozen voor supersteel en brushed Hard graphite om architecten meer keuze te geven voor een nog grotere individualisering van de badkamer. Atrio is ook een van die ontwerpen waar consument waarschijnlijk nooit genoeg van gaat krijgen, eenvoudig, minimalistisch en tijdloos. 

Meer informatie:
Grohe
www.grohe.com 

Publicatiedatum: