Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opbergruimte verborgen in een unieke stijl

De nieuwe Multibasket van Geesa is uniek in zijn soort. De mand kan aan de muur worden bevestigd en op twee verschillende manieren worden gebruikt: als mand of plank en vormt een uitsparing aan de binnenkant. Dit veelzijdige accessoire is gemaakt van hoogwaardig kunststof, met een matte buitenkant en glanzende binnenkant. Door de verborgen fitting lijkt de Multibasket te zweven. Een subtiele afvoergleuf zorgt ervoor dat er geen water in blijft zitten. Daarnaast is de Multibasket eenvoudig te verwijderen, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.



Geesa’s Multibasket heeft een verrassende extra functie. Hij is niet alleen te gebruiken als mand aan de muur, maar ook als een plank met een uitsparing. De mandvorm biedt ruime opbergruimte voor shampoos, scrubs en grote flessen, waardoor de badkamer netjes en opgeruimd blijft. De plankvorm zorgt voor opslag in de uitsparing voor kleinere potten en flessen, en leent zich tevens voor de stijlvolle presentatie van aantrekkelijke verzorgingsproducten, zoals gratis verzorgingsproducten in een hotel. Door de subtiele afvoersleuf kan dit accessoire ook moeiteloos worden gebruikt in een natte douche- of badruimte.

Makkelijk te combineren
De gebruiksvriendelijke Multibasket, die gemaakt is van hoogwaardig mat en glanzend kunststof, heeft afgeronde hoeken en een tijdloze uitstraling. Dit accessoire is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, zodat het perfect past bij veel badkamertrends en stijlen. Dit betekent dat de Multibasket goed te combineren is met alle Geesa-collecties.

Creatieve opslagruimte
Door het innovatieve fittingsysteem en het ruimtebesparende ontwerp kunnen meerdere Multibaskets met groot succes worden gebruikt in één badkamerinrichting. Door er meerdere in een verticale of horizontale rij te monteren, creëer je subtiel meer opbergruimte en een unieke stijl. En de ruimte kan ook een speels en elegant karakter krijgen door de mand- en plankopties af te wisselen.

Verborgen fittingen
De Multibasket is eenvoudig aan de muur te bevestigen en bevat bevestigingen voor wandmontage. Het verborgen fitting geeft het een zwevende uitstraling. De Multibasket is ook moeiteloos van de muur te verwijderen zodat het eenvoudig kan worden gereinigd.

Meer informatie: 
Geesa
www.geesa.com 

Publicatiedatum: