Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een echt ontwerp vinden de meesten net iets te veel van het goede"

Interieurontwerpster geeft workshops aan DIY binnenhuisarchitecten die willen verbouwen

Interieurontwerper Gertie van Driel gaat tijdelijk workshops geven aan de ´doe het zelver’ binnenhuisarchitecten die willen verbouwen.

 
De twee verschillende workshops zijn ontstaan naar aanleiding van haar boek "Meer dan een dak boven je hoofd”. Na het lezen van dit boek kreeg Buro ID3L meerdere keren een hulpvraag. Een echt ontwerp vinden de meesten net iets te veel van het goede, sommigen willen graag zelf aan de slag, missen een sturende hand en zijn soms onzeker over de grote beslissingen die genomen moet worden.

Gezien de gangbare werkzaamheden van Buro: ID3L is er besloten deze workshops maximaal 9 x per jaar te geven. De workshop is opgesplitst in een workshop (Ver)bouwen en de workshop Styling in kleinere groepen.  

Naast deze groepsworkshops bestaat er een beperkte mogelijkheid om een privé workshop van een hele dag te volgen voor je woning.  Leuk voor koppels die op het punt staan rigoureus te renoveren, verbouwen of gaan bouwen. Geen volledig ontwerp nodig hebben, maar wel inspiratie en handvatten om tot een eindresultaat te kunnen komen. Ook hiervoor zijn in haar workshop maar beperkte plaatsen beschikbaar.

Meer informatie:
Gertie van Driel
gertievandriel@id3l.nl 
www.workshop.id3l.nl  

Publicatiedatum: