100% biologisch afbreekbaar meubilair geeft oneindige designmogelijkheden

Het aspect van duurzaam werken is een slogan geworden die elke webdesigner nu beweert. Bij Nordwerk dient dit echter niet als een marketingtool, maar als de essentiële kern van dit bedrijf. Het doel van Nordwerk is niet om zo duurzaam mogelijk te werken, maar om 100% duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te bereiken. Alle materialen die gebruikt worden - tot en met brandbeveiligingsimpregnering (B1 - vlamvertragend) - zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Bij Nordwerk weten ze dat pure milieuvriendelijkheid vaak nog geen criterium op zich is om een ​​bepaalde aanbieder te kiezen. Daarom richten ze zich op hun tweede kracht, de constructie van complexe vrije vormen, die in principe geen grenzen hebben.

De volledige planning - van de eerste schets tot het voltooide object - gebeurt in eigen beheer. Door moderne 3D-processen in combinatie met technische kennis te gebruiken, zijn de mogelijkheden op dit gebied eindeloos. Of het nu gaat om eenvoudige tellers of complexe dome-structuren.

Nordwerk werd in 2013 opgericht door Daniel Fucke en Maximilian Hansen. Aanvankelijk werd alleen meubilair met de hand gemaakt en onder omstandigheden die konden worden verbeterd (Bijvoorbeeld een werkplaats met alleen kachelverwarming wat toe was aan renovatie). Ze ontwikkelden zich langzaam van een klein bedrijf in de achtertuin naar een bedrijf dat niet alleen actief is in Europa, maar nu ook in Noord-Amerika. Klanten van Nordwerk Design zijn bekende bedrijven zoals Adobe, Adidas, BMW, Daimler AG en recentelijk de Verenigde Naties. Maar ook tal van kleine en middelgrote bedrijven, waarmee er altijd spectaculaire projecten worden uitgevoerd.

Onlangs hebben ze voor een van hun werken de German Design Award 2018 gewonnen in de categorie Best Retail Architecture.

Nordwerk Design
info@nordwerk-design.de 
www.nordwerk-design.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven