Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Batibouw

Detremmerie lanceert tal van nieuwe producten

Badkamerspecialist Detremmerie lanceert tal van nieuwe producten op Batibouw. "Ons aanbod gaat verder dan ‘No Limit’ en we presenteren enkele nieuwe, stijlvolle elementen in ons vertrouwde aanbod", vertelt Koen Ducatteeuw van Detremmerie.

Het familiebedrijf is al tachtig jaar actief in de badkamerbranche. "Het familiebedrijf bewijst keer op keer dat wij, ondanks de leeftijd, jong van geest zijn. We houden altijd rekening met de laatste veranderingen en passen ons aanbod aan de marktvraag aan", vervolgt Koen.

Het ruime aanbod werd al weerspiegeld in de ‘No Limit’-collectie die in oktober werd voorgesteld. Nu komt de badkamerspecialist in deze reeks, waar met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen een badkamer kan worden samengesteld met nieuwe aanvullingen: ‘No Limit Round’, ‘No Limit Deluxe’, ‘No Limit Mystery’ en enkele nieuwe kleuren voor de ‘No Limit’-meubelen. 

No Limit Round
Zoals de naam al suggereert, benadrukt dit segment de ronde en organische meubels die momenteel een trend zijn en dat ongetwijfeld nog een tijdje blijven. De D-vormige wastafels en onderbouwkasten wijken af van het hoekige. Deze ontwerpen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. 

No Limit Deluxe
Met deze toepassingen toont Detremmerie zijn kennis op meubelgebied. De mat gelakte kasten zijn in verstek afgewerkt en stralen vakmanschap uit. Ook hier is er weer keuze uit de acht kleuren. Alles wordt tot in de details afgewerkt voor een verfijnde, luxueuze look.

No Limit Mystery
Men kan zich ook laten verrassen door het Mystery-aanbod. De ingewerkte marmeren wastafels in combinatie met strakkere meubels geven het geheel een mysterieuze toets. In de kasten marmersoorten als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro. 

Virtual reality
Voor het geval de keuze nog niet moeilijk genoeg was, zijn de meubelen nu ook verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.
Met alle hierboven besproken nieuwigheden kan de bezoeker via hun configurator online de badkamer samenstellen. In samenwerking met Visoft en Saninet kan de bezoeker virtueel in de badkamer rondlopen nadat deze is samengesteld. "Zo zie je meteen wat je krijgt en kan je de perfecte keuze maken met de hulp van Detremmerie", besluit Koen. 

Batibouw vindt plaats van 29 februari t/m 8 maart in Brussels Expo. Detremmerie is te vinden in hal 7, stand 7107 B. 

Meer informatie:
Detremmerie
Spijkerlaan 153
8791 Beveren-Leie
www.detremmerie.be

Publicatiedatum: