Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijdehante milieuvriendelijke prullenbak

De nieuwe Flextrash prullenbak is letterlijk en figuurlijk bijdehand: hij is altijd binnen handbereik en slim, want hij is eenvoudig vast te klikken. Dat is wel zo milieuvriendelijk. De flexibele prullenbak is thuis, onderweg en op het kantoor te gebruiken.

In de keuken kunnen er bijvoorbeeld twee naast elkaar gehangen worden om afval aan de bron te scheiden. In de auto, camper of boot is het een 'cleanbuddy'. Ook op het strand, tijdens het kamperen of bij een BBQ is de Flextrash te gebruiken. De milieuvriendelijke prullenbak wordt door middel van een campstick de grond in geprikt.

Dutch Design
De Flextrash is Dutch Design en gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De gepatenteerde smartclips zorgen ervoor dat de modulaire prullenbak in veel verschillende situaties gebruikt kan worden. De buitenzak is wasbaar op 40°C. Hierin worden de los verkrijgbare Flextrash-vuilniszakken gehangen, die zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. 



Afval is tegenwoordig onvermijdelijk, je vindt het overal waar het niet hoort: langs snelwegen, in de natuur en helaas ook in oceanen. Een prullenbak om netjes je afval in te gooien is lang niet altijd binnen handbereik. In Nederland verdwijnt zo’n 50 miljoen kilo afval per jaar in de natuur. Zo is het idee voor de Flextrash ontstaan, een prullenbak met bevestigingsclip zodat je er altijd een bij de hand hebt. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de Mobile Waste Foundation.

Meer informatie:
Flextrash
www.flextrash.com
info@technolyt.nl

Publicatiedatum: