Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meubelfabrikant Harvink neemt niet deel aan de komende IMM

Alette Trompetter: "Wel succesvol in ons land, maar export komt onvoldoende van de grond"

Traditioneel begint het nieuwe meubeljaar met een van de grootste internationale meubelbeurzen, de IMM in Keulen. Ook meubelfabrikant Harvink heeft de afgelopen zes jaar deelgenomen aan deze beurs. Een uitgelezen kans om met klanten in contact te komen, meldt eigenaar Alette Trompetter op haar LinkendIn-account.

"Dit jaar zijn wij geen deelnemer want een van de voornaamste doelen was om export van onze collectie van de grond te krijgen. Hierin zijn we onvoldoende geslaagd maar daarentegen zijn we succesvol in Nederland. Onze focus voor 2020 is dan ook Nederland. Ontwerp en de volledige productie, alles Nederlands. Onze collectie, prachtige met de hand gemaakte meubels, is voor sommigen nog een van de best bewaarde geheimen....Een Harvink herken je uit duizenden. Kom de kunst van het zitten ervaren bij ons in IJsselstein", roept Alette Trompetter (foto) een ieder op.