Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pedrali collectie heeft Pantone's kleur van het jaar toegevoegd in productenserie

De Pedrali-collecties dragen Classic Blue, een iconische, klassieke en tijdloze kleur die de intense schaduwen van een schemerhemel kan oproepen. Pantone 2020 wordt officieel geïdentificeerd met de code 19-4052 en is een koude tint die tegelijkertijd warm, omhelzend en zacht kan zijn.

De producten zijn uiterst veelzijdig en kunnen een vleugje persoonlijkheid geven aan de omgeving waarin ze zijn geplaatst: het meubilair in Classic Blue zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer, zonder in te boeten aan durf.

De Jazzstoel, die de gelijknamige collectie completeert die wordt gekenmerkt door harmonie van vormen, ergonomie en elegantie, geeft een gevoel van delicaatheid en warmte. Een comfortabele zetel met gestoffeerde zitting en rugleuning met een breed scala aan bekledingen die een hoge mate van personalisatie van het product garandeert.



Héra, de fauteuil die is ontworpen door Patrick Jouin, belichaamt het concept van lichtheid en combineert het met comfort. Hout - de ultieme natuurlijke grondstof - is de inspiratie erachter en, met echt respect voor het materiaal, koos de Franse ontwerper ervoor om het te behouden door dit ontwerp te zuiveren en een uiterst verfijnde, vloeiende vorm te presenteren. De gestoffeerde zitting van polyurethaanschuim ondersteund door elastische riemen geeft veel gezelligheid.

Folk collectie, ontworpen door CMP Design, speelt met kleur, diktes en houtverwerking. Een essentiële en gezellige stoel die wordt gekenmerkt door zachte en compacte afmetingen, maar tegelijkertijd comfortabel is. De vormen van vroegere tijden / tradities zijn opnieuw ontworpen door nieuwe technologische mogelijkheden: de lichte, duurzame gegoten aluminium ring wordt het structurele en onderscheidende element waarmee de stoel gemakkelijk kan worden gedemonteerd. Dit technische aspect bepaalt de esthetiek en het onderscheidende karakter van de stoel, die beschikbaar is in essenmultiplex, gestoffeerd of natuurlijk riet.

CMP Design heeft ook Jamaica ontworpen. Deze collectie geïnspireerd is door Bar Jamaica in de Via Brera, een legendarisch centrum voor intellectuelen en kunstenaars in de twintigste eeuw. Jamaica heeft een modernistisch ontwerp maar kijkt naar het verleden om historische vormen met een vleugje humor opnieuw te interpreteren. De combinatie van verschillende materialen zoals hout, metaal en stoffering is een voorbeeld van Italiaanse 'knowhow', een van de sterke punten van Pedrali.



Classic Blue ontstaat binnen in buitenomgevingen door Tribeca, de collectie ontworpen door CMP Design die inspiratie haalt uit jeugdherinneringen aan de zomer, met zijn moderne en eigentijdse stijl. Een echt icoon, herzien met nieuwe materialen: een stalen frame, gecombineerd met de elasticiteit van een profiel in verticaal geweven plastic materiaal dat opmerkelijk duurzaam, gemakkelijk te reinigen en kleurrijk is.

De onmisbare familie van Buddy-poefs, ontworpen door Busetti Garuti Redaelli, met zijn zachte lijnen en het minimale en eenvoudige ontwerp, heeft een vriendelijk, veelzijdig karakter. Dankzij hun verschillende afmetingen zijn er meerdere en chromatische combinaties die overeenkomen met de uiteenlopende behoeften van moderne en multifunctionele ruimtes.


www.pedrali.it 

Publicatiedatum: